Την πρώτη της φωτογραφία με τον μόλις μίας ημέρας γιο της, μοιράστηκε μέσω instagram η Μαντώ Γαστεράτου. Η παρουσιάστρια έφερε χθες στη ζωή το πρώτο της παιδί. «Ήρθες… 6.1.2020. Αστέρι μου φωτεινό» σχολίασε η ίδια στη φωτογραφία που κοινοποίησε από το μαιευτήριο αγκαλιά με τον γιο της.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.