Φίλιπ Σκόφιλντ: Ο διάσημος παρουσιαστής αποκάλυψε ότι είναι γκέι μετά από 27 χρόνια γάμου - Δείτε βίντεο

Φίλιπ Σκόφιλντ: Ο διάσημος παρουσιαστής αποκάλυψε ότι είναι γκέι μετά από 27 χρόνια γάμου - Δείτε βίντεο

Ο 57χρονος παρουσιάζει την πετυχημένη εκπομπή «This Morning» στο κανάλι ITV και άλλα δημοφιλή σόου - Δείτε τον να μιλά στη συμπαρουσιάστριά του για τη μεγάλη αυτή απόφαση - Η εξομολόγηση στο Instagram για τον πόνο που αισθάνεται

stef-parousiastis
Μετά από 27 χρόνια κοινής ζωής με τη σύζυγό του, Στέφανι Λόου, ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής Φίλιπ Σκόφιλντ αποκάλυψε ότι είναι γκέι. Σύμφωνα με το BBC, ο 57χρονος (που έχει δύο κόρες, 27 και 24 ετών) έκανε την ανακοίνωση μέσω μιας δήλωσης που δημοσίευσε στο Instagram.

«Σήμερα, το είναι κανείς γκέι αποτελεί αιτία εορτασμού και περηφάνιας, και δικαίως» έγραψε ο Σκόφιλντ στη δήλωσή του, επισημαίνοντας ωστόσο ότι ο ίδιος αισθάνεται πόνο και σύγχυση, αλλά μόνο εξαιτίας του γεγονότος ότι έχει πληγώσει την οικογένειά του.

Ο Σκόφιλντ παρουσιάζει δημοφιλείς εκπομπές του καναλιού ITV, όπως το «Dancing On Ice» και το «This Morning», το οποίο μάλιστα κέρδισε ένα από τα Εθνικά Βραβεία Τηλεόρασης την περασμένη εβδομάδα. Ο παρουσιαστής σήμερα μίλησε για το «coming out» του στην συμπαρουσιάστριά του Χόλι Γουίλομπι, στην εκπομπή «This Morning».

«Πρόκειται για κάτι που με ενοχλούσε για πάρα πολύ καιρό. Ο καθένας κάνει αυτό το πράγμα (την αποκάλυψη) με τον δικό του ρυθμό και όταν το τάιμινγκ είναι σωστό», σχολίασε ο παρουσιαστής, εξηγώντας ότι το τελευταίο διάστημα η σεξουαλικότητά του ήταν ένα ζήτημα που τον απασχολούσε αρκετά.

Κλείσιμο
«Στη ζωή του πρέπει κανείς να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του, κι εγώ έφτανα στο σημείο που δεν ήμουν. Δεν συμπαθούσα τον εαυτό μου επειδή δεν ήμουν ειλικρινής», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σκόφιλντ. Όπως υπογράμμισε, η απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του ήταν «απόλυτα δική του»: «Ήταν κάτι που ήξερα ότι έπρεπε να κάνω. Δεν ξέρω πώς θα είναι πλέον ο κόσμος. Δεν ξέρω πώς θα το πάρουν οι άνθρωποι ή τι θα σκεφτούν».

Δείτε απόσπασμα από τη φορτισμένη συναισθηματικά εξομολόγηση:

Emotional Phillip Schofield announces he is gay



Αποσπάσματα από τη δήλωση του παρουσιαστή στο Instagram

«Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει στην φαινομενικά τέλεια ζωή ενός ανθρώπου, τα προβλήματα που τον βασανίζουν ή το αν είναι καλά ή όχι. Γι' αυτό λοιπόν και δεν γνωρίζετε τι με "τρώει" τα τελευταία χρόνια. Με τη δύναμη που μου έχει δώσει η υποστήριξη από τη σύζυγο και τις κόρες μου, έχω αποδεχτεί πλέον το γεγονός ότι είμαι γκέι. Πρόκειται για κάτι που έχει προκαλέσει πολλές θλιβερές συζητήσεις στο σπίτι. Είμαι παντρεμένος με την Στεφ εδώ και σχεδόν 27 χρόνια, και έχουμε μεγαλώσει μαζί δύο πανέμορφες κόρες, τη Μόλι και τη Ρούμπι. Η οικογένειά μου είναι πολύ κοντά μου - έχουν προσπαθήσει να μου φτιάξουν τη διάθεση, να με περιβάλλουν με καλοσύνη και αγάπη, παρά την δική τους σύγχυση. Παρ' όλα αυτά, εξακολουθώ να μην έχω ύπνο και έχω βιώσει μερικές πολύ σκοτεινές στιγμές».

«Η εσωτερική μου σύγκρουση έρχεται σε αντίθεση με τον εξωτερικό κόσμο, που έχει αλλάξει τρομερά προς το καλύτερο. Στις μέρες μας, το να είναι κανείς γκέι είναι αιτία εορτασμού και περηφάνιας, και δικαίως. Ναι, αισθάνομαι πόνο και σύγχυση, αλλά αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον πόνο που προξενώ στην οικογένειά μου».

«Η Στεφ υπήρξε καταπληκτική - την αγαπώ τόσο πολύ. Είναι ο πιο καλόψυχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Τα κορίτσια μου μού προσφέρουν απλόχερα αγάπη, αγκαλιές και λόγια παρηγοριάς, που με εμψυχώνουν. Τότε οι δικοί μου συγγενείς, όσο και οι συγγενείς της Στεφ με έχουν αφήσει άφωνο με την αγάπη, την άμεση αποδοχή και την υποστήριξή τους. Φυσικά και ανησυχούν για τη Στεφ, αλλά ξέρω ότι θα σταθούν και στους δύο μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης