«Μένουμε Σπίτι» - Σάκης Τανιμανίδης: «Ήρθε η ώρα να γίνεις κι εσύ ήρωας και να σώσεις ζωές!»

«Μένουμε Σπίτι» - Σάκης Τανιμανίδης: «Ήρθε η ώρα να γίνεις κι εσύ ήρωας και να σώσεις ζωές!»

Ο παρουσιαστής δημοσιοποίησε ένα καινούργιο βίντεο, πολύ επεξηγηματικό, με σκίτσα και αναφορές για τη συντονισμένη μάχη κατά της πανδημίας

sakis_tanimanidis
Με ένα κατατοπιστικά βίντεο που κοινοποίησε μέσω instagram ο Σάκης Τανιμανίδης, θετικός o ίδιος στον κορωνοϊό, εξηγεί γιατί είναι τόσο σημαντικό να «Μένουμε σπίτι» για να αντιμετωπιστεί η πανδημία.
Ο ίδιος σχολιάζει στην ανάρτησή του: «Τώρα που είναι πλέον και υποχρεωτικό είναι καλό να γνωρίζουμε ακριβώς σε τι βοηθάει το να μείνουμε στο σπίτι, έτσι ώστε να το κάνουμε επειδή το πιστεύουμε κι όχι με το ζόρι! Μιλώντας με επιδημιολόγους και κάνοντας λίγη έρευνα πήρα μια απάντηση. Η γρήγορη απάντηση, λοιπόν, είναι ότι μένουμε σπίτι για να μειώσουμε το ρυθμό εξάπλωσης του ιού, και να μπορέσει ανά πάσα στιγμή το σύστημα υγείας μας να ανταπεξέλθει. Να μην φτάσουμε ποτέ έναν τόσο μεγάλο αριθμό ασθενών που δε θα μπορούν όλοι να πάρουν την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται.
Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να γίνεις κι εσύ ΗΡΩΑΣ και να αράξεις στο σπίτι σου και να σώσεις ζωές! 💪 🦸♂️ #menoumespiti #gineIROAS».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τώρα που είναι πλέον και υποχρεωτικό είναι καλό να γνωρίζουμε ακριβώς σε τι βοηθάει το να μείνουμε στο σπιίτι, έτσι ώστε να το κάνουμε επειδή το πιστεύουμε κι όχι με το ζόρι! Μιλώντας με επιδημιολόγους και κάνοντας λίγη έρευνα πήρα μια απάντηση. Η γρήγορη απάντηση, λοιπόν, είναι ότι μένουμε σπίτι για να μειώσουμε το ρυθμό εξάπλωσης του ιού, και να μπορέσει ανα πάσα στιγμή το σύστημα υγείας μας να ανταπεξέλθει. Να μην φτάσουμε ποτέ έναν τόσο μεγάλο αριθμό ασθενών που δε θα μπορούν όλοι να πάρουν την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να γίνεις κι εσύ ΗΡΩΑΣ και να αράξεις στο σπίτι σου και να σώσεις ζωές! 💪 🦸‍♂️ #menoumespiti #gineIROAS

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης