Η Αντζελίνα Τζολί παίρνει μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία για τα παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, εν όψει της έξαρσης του κορωνοϊού στις ΗΠΑ. Με τα σχολεία να έχουν κλείσει σε όλη την αμερικανική επικράτεια, οι μαθητές ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που βασίζονται σε σχολικά γεύματα κινδυνεύουν να μην τρέφονται. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης δώρισε το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στην οργάνωση No Kid Hungry που διανέμει βοήθεια σε κοινότητες για να παράσχουν γεύματα σε παιδιά που σιτίζονται στα σχολεία, σύμφωνα με το People.
«Από αυτήν την εβδομάδα, πάνω από ένα δισεκατομμύριο παιδιά σε όλο τον κόσμο είναι εκτός σχολείου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού» ανέφερε η Αντζελίνα Τζολί σε δήλωσή της. «Πολλά παιδιά εξαρτώνται από τη φροντίδα και τη διατροφή που λαμβάνουν κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 22 εκατομμυρίων παιδιών στην Αμερική, που εξαρτώνται από τη στήριξη σίτισης. Η οργάνωση Kid Hungry καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να φτάσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά» σημείωσε.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, η οργάνωση No Kid Hungry έχει ήδη διανείμει βοήθεια 2 εκατομμυρίων δολαρίων σε 78 διαφορετικές οργανώσεις σε 30 πολιτείες στις ΗΠΑ.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!