Μαράια Κάρεϊ: Αφιέρωσε ένα τραγούδι σε γιατρούς και νοσηλευτές - Δείτε το βίντεο

Ερμήνευσε ζωντανά από το σπίτι της τη συγκινητική μπαλάντα «Hero»

Το δικό της «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης του κορωνοϊού, όλους αυτούς που εργάζονται για το παγκόσμιο σύστημα υγείας, είπε η Μαράϊ Κάρει. Η διάσημη σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ερμήνευσε ζωντανά και τους αφιέρωση τη δημοφιλή επιτυχία της «Hero».

Το μουσικό αυτό στιγμιότυπο γυρίστηκε μέσα στο σπίτι της, με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα των Καθολικών, με φόντο τις φωτογραφίες των παιδιών της και εορταστικό διάκοσμο.

«Θέλω να αξιοποιήσω αυτή τη στιγμή για να αναγνωρίσω και να τιμήσω τις θυσίες όλων όσοι εργάζονται καθημερινά, φροντίζοντας τις κοινότητές τους. Είμαστε ενωμένοι σε αυτή την προσπάθεια» υπογράμμισε η τραγουδίστρια χαρακτηρίζοντας στους εργαζόμενους στην υγεία  ως «ήρωες που κάνουν εφικτό το να έχουμε την καθημερινή ζωή μας».

Το συγκεκριμένο τραγούδι έχει ακουστεί σε αρκετές σημαντικές περιστάσεις της πρόσφατης αμερικανικής ιστορίας. Μεταξύ αυτών η συναυλία αλληλεγγύης μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους αλλά και η τελετή ορκωμοσίας του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Προσοχή στις «εκρήξεις κορωνοϊού» ζητούν οι ειδικοί - Μειώνεται η καμπύλη στις ΜΕΘ

Κορωνοϊός: Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός Έλληνα στη Σουηδία - «Με αντιμετώπισαν σαν λεπρό»

O Μπόρις Τζόνσον λέει πως «χρωστάει τη ζωή του στους γιατρούς» καθώς έφτασε κοντά στον θάνατο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr