Η Tudor ανοίγει πανιά στο 37ο America’s Cup

Η Tudor ανοίγει πανιά στο 37ο America’s Cup

H TUDOR συμμετέχει στο America’s Cup ως κύριος συνεργάτης (Μain Partner) της αγωνιστικής ιστιοπλοϊκής ομάδας Alinghi Red Bull Racing, με στόχο την κατάκτηση του America’s Cup.

tudor_

Η συμμετοχή στο America’s Cup, το πιο σημαντικό ιστιοπλοϊκό γεγονός στον κόσμο με το πιο σημαντικό αθλητικό τρόπαιο, απαιτεί όραμα, καινοτομία και θάρρος. Αυτό το πνεύμα ήταν που οδήγησε την TUDOR να ενώσει τις δυνάμεις της με την Alinghi Red Bull Racing, μια ομάδα που συνδέει τον θρυλικό -δύο φορές- νικητή του America’s Cup, Alinghi, με την Red Bull και που θα πλεύσει υπό τη σημαία της Société Nautique de Genève. Η TUDOR ζει με αυτό το τολμηρό πνεύμα από την ίδρυσή της εδώ και έναν αιώνα, και σήμερα γιορτάζει με την υπογραφή του #BornToDare.

TUDOR σημαίνει BORNTODARE
Η υπογραφή #BornToDare της TUDOR γιορτάζει τις περιπέτειες όσων τολμούν και με τα χρόνια έχουν πετύχει να ξεπεράσουν τα όρια στη γη, στον βυθό και στον πάγο, με ένα ρολόι TUDOR στους καρπούς τους. Το πρωτοποριακό πνεύμα #BornToDare υποστηρίζεται παγκοσμίως από  προσωπικότητες και οργανισμούς των οποίων τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα είναι αποτέλεσμα μιας ατρόμητης και με όραμα, προσέγγισης της ζωής. Η συνεργασία της TUDOR με την Alinghi Red Bull Racing συμπληρώνει και ενισχύει το #BornToDare. Το μήνυμα αυτό, αναφέρεται επίσης στο επαναστατικό όραμα του Hans Wilsdorf, του ιδρυτή της TUDOR, ο οποίος τόλμησε να κατασκευάσει ρολόγια σε προσιτές τιμές που είναι ικανά να αντέχουν στις πιο ακραίες συνθήκες. Τέλος, αποτελεί απόδειξη της ασυμβίβαστης προσέγγισης της TUDOR που βοήθησε να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Με μοναδικές καινοτομίες που έχουν συμβάλλει στις αρχές της  ωρολογοποιίας και με σημαντικά επιτεύγματα.

PELAGOS_FXD_CHRONO

TUDOR X ALINGHI RED BULL RACING
Μετά από μια δεκαετία απουσίας από το America’s Cup, η Alinghi ανακοίνωσε στον Ναυτικό Σύλλογο της Γενεύης ότι σκοπεύει να συμμετάσχει και πάλι στο America’s Cup του 2024 στην Βαρκελώνη, σε συνεργασία με τη Red Bull και με Κύριο Συνεργάτη της την TUDOR.
Το America’s Cup θα είναι το αποκορύφωμα μιας μακράς και σχολαστικής προετοιμασίας για την ομάδα Alinghi Red Bull Racing, η οποία έχει την έδρα της κοντά στη Λωζάνη, στο Écublens της Ελβετίας. Εκεί κατασκευάστηκε και το διαγωνιζόμενο σκάφος, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Deed of Gift, του βιβλίου οδηγιών του America’s Cup.

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ PELAGOS FXD
Το μοντέλο PELAGOS FXD CHRONO, είναι ένας χρονογράφος διαμέτρου 43mm από μαύρο άνθρακα με το λογότυπο Alinghi Red Bull Racing στην πίσω πλευρά της κάσας. Διαθέτει περιστρεφόμενη στεφάνη από τιτάνιο και ανοξείδωτο ατσάλι, σε μαύρο χρώμα του άνθρακα και κλίμακα 60 λεπτών. Διατίθεται με μπλε υφασμάτινο λουράκι και μπλε καντράν και κόκκινες πινελιές στους χρονογράφους. Είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου ΜΤ5813 με αυτονομία ενέργειας 70 ωρών και είναι στεγανό στα 200 μέτρα. Το μοντέλο PELAGOS FXD, διαθέτει κάσα διαμέτρου 42mm από μαύρο άνθρακα με το λογότυπο Alinghi Red Bull Racing στην πίσω πλευρά της κάσας.

TUDOR_PELAGOS_FXD_CHRONO-PELAGOS_FXD

Υπενθυμίζεται ότι η TUDOR είναι μια βραβευμένη μάρκα ρολογιών ελβετικής κατασκευής, που διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από αυτόματα μηχανικά ρολόγια εξαιρετικής απόδοσης και αυτονομίας, που συνδυάζουν την εκπληκτική ποιότητα με την προσιτή τιμή. Η δημιουργία της TUDOR έχει τις ρίζες της στις αρχές του 20ου αιώνα, στο 1926 όταν ο Hans Wilsdorf, ο ιδρυτής της Rolex, κατοχύρωσε το όνομα της μάρκας TUDOR. To 1946 ίδρυσε την εταιρία Μontres TUDOR S.A. για την παραγωγή και διάθεση ρολογιών με τη φιλοσοφία της ποιότητας Rolex σε πιο προσιτές τιμές. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, τα ρολόγια TUDOR τα έχουν επιλέξει οι πιο διάσημοι στον κόσμο εξερευνητές και λάτρεις της περιπέτειας στη γη, στον βυθό και στον πάγο. Σήμερα, οι συλλογές της TUDOR, όπως Black Bay, Pelagos,1926 και Royal, συνδυάζουν ιδανικά το μοναδικό στυλ του ιστορικού σχεδιασμού τους με τη σύγχρονη προηγμένη τεχνολογία.

Περισσότερα στο www.tudorwatch.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ