Alessandra Ambrosio: Για μπάνιο στο Μαϊάμι

"Ο μόνος τρόπος για να μην παίρνεις κιλά και να μη στερείσαι είναι ο έλεγχος των θερμίδων. Δεν παραλείπω ποτέ και σε καμια περίπτωση το πρωινό. Ακόμη και τις μέρες που δεν πεινάω καθόλου, αναγκάζω τον εαυτό μου να φάει μία μπανάνα, ένα μήλο ή μία μικρή χούφτα αμύγδαλα και ένα ποτήρι γάλα"

Με ένα μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι εθεάθη η 32χρονη Βραζιλιάνα καλλονή και άγγελος της Victoria’s Secret Alessandra Ambrosio, η οποία, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, διατηρείται σε άψογη φόρμα.



Η Ambrosio μπορεί να είναι μητέρα δυο παιδιών αλλά το σώμα της παραμένει, όπως η ίδια έχει πει, όπως ήταν στην εφηβεία της. Σε συνέντευξή της έχει πει μερικά από τα μυστικά της τέλειας εμφάνισής της: «Ο μόνος τρόπος για να μην παίρνεις κιλά και να μη στερείσαι είναι ο έλεγχος των θερμίδων. Δεν παραλείπω ποτέ και σε καμια περίπτωση το πρωινό.



Ακόμη και τις μέρες που δεν πεινάω καθόλου, αναγκάζω τον εαυτό μου να φάει μία μπανάνα, ένα μήλο ή μία μικρή χούφτα αμύγδαλα και ένα ποτήρι γάλα. Ανάμεσα στα γεύματα τρώω σνακ των 100 ή 200 θερμίδων, όσο δηλαδή ένα φρούτο ή καμιά φορά και μισό, ανάλογα με τις θερμίδες. Από το απόγευμα και μετά αποφεύγω τους υδατάνθρακες».


























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr