Christie Brinkley: Και όμως είναι 60 χρόνων

Christie Brinkley: Και όμως είναι 60 χρόνων

Η 60χρονη σήμερα Brinkley, γνωστό supermodel της δεκαετίας του ’70, φόρεσε δυο φορέματα, ένα πορτοκαλί και ένα μαύρο σούπερ μίνι στενό, που άφηνε ακάλυπτα τα υπέροχα πόδια της, και μαύρα ψηλοτάκουνα Christian Louboutin, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι το τέλειο American girl

Christie Brinkley: Και όμως είναι 60 χρόνων
Συμφωνία με το χρόνο φαίνεται ότι έχει κάνει η φοβερή και τρομερή Christie Brinkley, η οποία εμφανίστηκε μαυρισμένη και λαμπερή στο πάρτι του περιοδικού «Sports Illustrated Swimsuit Issue 2014», στη Νέα Υόρκη, για τα 50 χρόνια του και τράβηξε όλα τα φώτα πάνω της.

Κλείσιμο

Η 60χρονη σήμερα Brinkley, γνωστό supermodel της δεκαετίας του ’70, φόρεσε δυο φορέματα, ένα πορτοκαλί και ένα μαύρο σούπερ μίνι στενό, που άφηνε ακάλυπτα τα υπέροχα πόδια της, και μαύρα ψηλοτάκουνα Christian Louboutin, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι το τέλειο American girl.


H Brinkley, η οποία υπήρξε εξώφυλλο στο «Sports Illustrated» πριν από 25 χρόνια, είναι φανατική vegetarian και ακτιβίστρια που μάχεται για το περιβάλλον και τα δικαιώματα των ζώων. Το Φεβρουάριο του 2012 ένα δημοσίευμα της «Daily Mail» την κατέτασσε τρίτη στη λίστα με τα πιο πλούσια μοντέλα στον κόσμο.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης