Ο Marc Jacobs θαμπώνει τη Νέα Υόρκη!

Ο Marc Jacobs θαμπώνει τη Νέα Υόρκη!

Ο Marc Jacobs παρουσίασε στις 13 Σεπτεμβρίου την καινούρια του collection στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη...

Ο Marc Jacobs θαμπώνει τη Νέα Υόρκη!


Με εμφανώς ανανεωμένο στυλ, ο Marc Jacobs παρουσίασε στις 13 Σεπτεμβρίου την καινούρια του collection στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη. Τα ντεφιλέ γέμισαν εκθαμβωτικές δημιουργίες με έντονες επιρροές από τα 70’s.
.
Κλείσιμο
Ο πρωτοπόρος σχεδιαστής προτίμησε έντονα χρώματα που θυμίζουν… την παλιά ντισκοτέκ, όπως το βαθύ μωβ, το ζωηρό φούξια και το ονειρεμένο ροζ. Χρησιμοποίησε μια μίξη υφασμάτων, από αιθέρια οργάντζα μέχρι λεπτεπίλεπτα πλεκτά. Στη νέα του σειρά θα βρούμε μάξι αέρινα φορέματα που δένουν στο λαιμό, φαρδιές ολόσωμες φόρμες, ψηλόμεσα χαλαρά παντελόνια και γενικότερα αστείρευτη θηλυκότητα.









 Κάνοντας στροφή 180 μοιρών απομακρύνθηκε εντελώς από τον ουδέτερο χαρακτήρα της τελευταίας του collection αλλά και από τις τάσεις στις οποίες κινήθηκαν οι περισσότεροι σχεδιαστές για αυτή τη σεζόν, με μόνες εξαιρέσεις τις εμφανείς επιρροές από Missoni και Yves St. Laurent.






Τα αξεσουάρ και το styling έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του disco περιβάλλοντος, καθώς τα μεν είχαν εξωτικό χαρακτήρα και το δε περιλάμβανε κρεπαρισμένα μαλλιά και σαγηνευτικό μακιγιάζ.






Το show πραγματοποιήθηκε στο πασίγνωστο Studio 54, μια από τις πιο δημοφιλείς  ντισκοτέκ την δεκαετία του ’70 και ’80. Χαρακτηριστικό είναι πως ο καλλιτέχνης κράτησε φιλική στάση απέναντι στους celebrities που θέλησαν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση σε αντίθεση με την τελευταία φορά που δεν επέτρεψε την παρουσία τους. Έτσι βλέπουμε την εμφάνιση της  Courtney Love, της παρουσιάστριας του MTV Alexa Chung αλλά και ατόμων από το χώρο της μόδας όπως η σχεδιάστρια Diane von Furstenberg και η συντάκτρια της γαλλικής Vogue Carine Roitfeld.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης