Μουτσινάς γιοκ, Μαγγίρα και Αναστασοπούλου στην αναμονή

Μουτσινάς γιοκ, Μαγγίρα και Αναστασοπούλου στην αναμονή

Μικρές αλλά κομβικές οι εκκρεμότητες για τις τελευταίες συμφωνίες της σεζόν

TV_moutsinas
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Σοφό και αληθινό. Σίγουρη την είχαμε την συμφωνία για τον Νίκο Μουτσινά με τον Alpha αλλά τελικά αποδείχθηκε πως δεν είναι τόσο εύκολη. Απόσταση χωρίζει τις δύο πλευρές. Απόσταση οικονομική, η οποία θα χωρίσει πολλούς και πολλές.

Την επόμενη σεζόν τα budget προσγειώνονται απότομα. Τα κανάλια έχουν ήδη μπει σε τροχιά περικοπών και όλα αλλάζουν. Δεν είναι ο μοναδικός λόγος η μείωση ή μάλλον η σχεδόν απουσία του ΕΚΟΜΕ από τα πλάνα της μυθοπλασίας. Υπάρχει μεγάλη δυσκολία και τα οικονομικά δεδομένα μάλλον προειδοποιούν για … συμμάζεμα.

Ο Μουτσινάς δεν είναι εύκολη περίπτωση και τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Θα πάρει χρόνο μέχρι να βγει λευκός καπνός από κάποια τηλεοπτική καμινάδα.

Για τις επόμενες ημέρες προγραμματίζονται οι συναντήσεις και τα νεότερα που αφορούν τα συμβόλαια της Μπέττυς Μαγγίρα και της Μαρίας Αναστασοπούλου. Ο ΑΝΤ1 αυτή την στιγμή έχει προτεραιότητα τα συμβόλαια του Γιώργου Λιάγκα και του Θάνου Κιούση. Οι κυρίες ακολουθούν και οι συζητήσεις τους είναι σοβαρές και καθοριστικές όχι μόνο για το μέλλον της συνεργασίας αλλά και για την διαμόρφωση του προγράμματος.

Κλείσιμο
Μακριά από το αρχικό ευχάριστο τρολάρισμα και το όποιο ενδιαφέρον η φετινή εκδοχή του «First Dates». Αυτά τα προγράμματα τελικά δεν έχουν ιδιαίτερες αντοχές. Και πώς άλλωστε…
first_dates_2024-1920x850-carouselb
Πόσο απολαυστικά αυθόρμητη και γεμάτη κέφι είναι η Μαίρη Αργυριάδου στο «Breakfast@Star». Κι αυτό το μέταλλο στη φωνή, απολαυστικό. Γενικά η παρέα, Κωνσταντίνος Ντάφλος, Λιλή Πυράκη και φυσικά Αση Μπήλιου είναι τόσο ευχάριστοι το πρωί. Ωραίοι.

Παιδιά, αυτό με τα υπονοούμενα στην τηλεόραση, από τσιφτετέλια μέχρι τσιτάτα, κούρασε. Κανέναν δεν αφορά κι ο κόσμος βαρέθηκε. Αν έχετε κάτι να πείτε, πείτε το εκεί που πρέπει. Το κοινό δεν είναι υποχρεωμένο να παίζει «Μυστήρια στο Πεκίνο» όταν παρακολουθεί μια εκπομπή. Αστείο πλέον.

Υπάρχουν πληροφορίες που δεν μπορούν να ειπωθούν, επειδή κάποιοι εξ ημών πάνω από φαιδρά αποκλειστικά βάζουν την δουλειά και την προστασία κάποιων ανθρώπων, που δεν πρέπει να εκτεθούν ενώ διαπραγματεύονται. Ούτε άδεια ρίχνουμε για να πιάσουμε γεμάτα, ούτε παίζουμε με τις δουλειές. Επειδή κάτι «νεοσσοί» κουνάνε το δάχτυλο…

«Ενιωθα ότι δεν είμαι μόνος ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων». Μαθήματα πολιτισμού και ένας καλύτερος κόσμος μέσα από ένα παιδί που κατάφερε να αιχμαλωτίσει το συναίσθημά μας. Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1mie1nlb5ex)

Κουίζ: ποια εκπομπή αποφάσισε τις τελευταίες ημέρες να προχωρήσει σε ολικό lifting συνεργατών και να απομακρύνει και τα «σιγουράκια»;

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ευρωπαϊκός άθλος του Ολυμπιακού: To συγκλονιστικό ρεκόρ, οι πανηγυρισμοί και η μαγική πορεία ως την κορυφή

Βίντεο από drone: Δείτε τι έγινε στον Πειραιά τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 με τη Φιορεντίνα

Υπό τον φόβο των προστίμων για την πυροπροστασία οι ιδιοκτήτες ξεριζώνουν ακόμα και δέντρα από τα οικόπεδά τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης