Η σιωπή της Ζήνας και η άνοδος της Τσολάκη

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στο τηλεοπτικό στερέωμα, οι οποίες δείχνουν πλέον απολαυστικές

tsolaki-tv
Ευρωεκλογές ήταν και πέρασαν και τα συμπεράσματα ήταν πολλά και θα μείνουν. Καθαρά από τηλεοπτικής άποψης, η τετράδα Παύλος Τσίμας, Αλέξης Παπαχελάς, Έλλη Στάη και Όλγα Τρέμη ουσιαστικά επιβεβαίωσαν ότι και στην τηλεόραση και κυρίως στην ενημέρωση «ο παλιός είναι αλλιώς». Επίσης ανεξαρτήτου τηλεθέασης, ο κόσμος ψήφισε τα τηλεοπτικά πρόσωπα που επέλεξε και όχι απαραίτητα όλους όσοι σαρώνουν. Και κάτι ακόμη. Η εικόνα από τα πάνελ των συνομιλητών έδειξε το βασικό πρόβλημα: ότι κανείς δεν αντιλαμβάνεται τα προβλήματα. Και πολιτικά και σε κάποιες περιπτώσεις και δημοσιογραφικά.

Η καθυστέρηση στην ανακοίνωση ή μάλλον στην επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Ζήνας Κουτσελίνη και Star δεν είναι απλή υπόθεση και ειδικά για φέτος, η συγκεκριμένη διαπραγμάτευση αποδεικνύεται ιδιαίτερα «σκληρή». Ενδεικτικά, η παρουσιάστρια αποφεύγει εδώ και πολλές εβδομάδες τις δηλώσεις στις κάμερες…
zina_koutselini__1_
Η Ζήνα Κουτσελίνη

Κλείσιμο
Με 7% στο δυναμικό κοινό η Ελένη Τσολάκη θα πρέπει λογικά να πάρει «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν. Μία εκπομπή που συνάντησε πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις, δημιούργησε μία σταθερή σκαλέτα και κατακτά πλέον ένα επίσης σταθερό κοινό που την ακολουθεί.

Για όλες τις εκπομπές η ταυτότητα και οι σκαλέτες, οι οποίες είναι «γεμάτες» με στήλες και πληροφορία, συνιστούν συστατικά επιτυχίας. Κάτι τέτοιο ισχύει και για το «Happy Day» αλλά και για το «Breakfast@Star». Ξέρεις τι θα δεις και ποια ώρα θα το δεις. Επιλέγεις μια σκαλέτα σταθερή και επιμένεις. Το «άλλαζε κάθε μέρα σκαλέτα και ό,τι κάτσει» όταν σας το πουν, συνάδελφοι, να μετράτε μέρες. Το έχουμε φάει με την κουτάλα…

Πιο ήρεμη η Κατερίνα Καινούργιου και πιο ήρεμη και η εκπομπή της. Η ένταση στο πλατό περιορίστηκε σημαντικά και πιάνει μια άλλη ροή η εκπομπή. Πιο αρμονική, πιο χαλαρή, πιο δική της. Στο πλατό κυρίαρχος είναι ο παρουσιαστής. Τελεία.
image00055
Κατερίνα Καινούργιου

Ο Τάσος Ιορδανίδης εκτός από πολύ καλός ηθοποιός, επικοινωνιακός και διακριτικός χαρακτήρας, αποδείχθηκε τηλεοπτικά πολύτιμος σε ρόλο παρουσιαστή. Έκανε ωραίες συνεντεύξεις, ανέδειξε τους καλεσμένους του και κινήθηκε πολύ προσεκτικά στην προσέγγιση του νέου αγνώστου τηλεοπτικού ταξιδιού του. Να, μία καλή περίπτωση νέου παρουσιαστή.

Ξεπερασμένο να συζητιούνται τα θέματα των κιλών, είτε πολλών είτε λίγων στην τηλεόραση και κυρίως στη ζωή. Είναι ακόμη χειρότερο όταν χρησιμοποιούνται για δηλώσεις εντυπωσιασμού. Αφήστε ήσυχους τους ανθρώπους και ασχοληθείτε με θέματα. Επίσης τίτλοι όπως το «καλά παιδιά» στην τηλεόραση μας τελείωσε προ πολλού.

Πέρα από τις ανανεώσεις ή μη συμβολαίων, τις μετακομίσεις απ΄την μία ζώνη στην άλλη, μήπως να βλέπαμε και το πώς ή εάν εξελίχθηκαν κάποια πρόσωπα, ειδικότερα πιο νέα στην παρουσίαση; Γιατί κάποιοι και κάποιες αντί να εξελίσσονται απλώς αντιγράφουν τους προηγούμενους και πετούν βεγγαλικά.

Οι «Ψυχοκόρες» συνεχίζουν την πολύ καλή πορεία τους στον ΑΝΤ1. Και δεν πρόκειται για απλά νούμερα. Ο κόσμος μιλά για τις ηθοποιούς που ερμηνεύουν τα τέσσερα κορίτσια, για τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, για τη Δήμητρα Ματσούκα, για μία αξιοζήλευτη παραγωγή. Για μία πολύ καλή σειρά μιλάμε όλοι.
psixokoress

Το ότι έχει αναλυθεί το τέλος του «Tv Queen» από τους ίδιους τους συντελεστές του, σε αυτόν τον βαθμό, δείχνει και ένα από τα βασικά προβλήματα ενός ριάλιτι που θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα και να γίνει και πιο διασκεδαστικό και να κάνει και υψηλότερη τηλεθέαση: η υπερανάλυση. Εντός, εκτός κι επί τα’ αυτά.

Κουίζ και φεύγουμε: Ποια παρουσιάστρια διαρρέει αόρατες τηλεοπτικές προτάσεις προκειμένου να ανεβάσει το κασέ της;



Ειδήσεις σήμερα:

Σύμη: Η στιγμή που ο Μάικλ Μόσλεϊ καταρρέει, όπως καταγράφηκε σε βίντεο

Καιρός: Οι 5 περιοχές στην Αττική που «ψήθηκαν» σήμερα, πού είχαμε 41άρια στη χώρα - Δείτε χάρτη

Ένοχος ο Χάντερ Μπάιντεν – Είχε δηλώσει ψευδώς ότι δεν ήταν εθισμένος για να αγοράσει όπλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης