Οι αλλαγές στον Τσουρό, τα σενάρια για το Open και τα πλάνα για Μουτσινά

Οι αλλαγές στον Τσουρό, τα σενάρια για το Open και τα πλάνα για Μουτσινά

Μακρύ, καυτό και βαρετό τηλεοπτικά καλοκαίρι

tv-tsouros
Μία από τις μεγάλες ευχές για την επόμενη σεζόν είναι να πάψει πια η τηλεόραση να συνιστά άμβωνα εξομολόγησης τραυματικών εμπειριών μόνο και μόνο για τίτλους και τηλεθέαση. Αν καταλάβουμε ότι τα σοβαρά γεγονότα τα καταγγέλουμε και τα αφηγούμαστε εκεί που πρέπει και όχι για να κάνουμε εντύπωση, ίσως να βελτιωθεί το περιεχόμενο. Οι παρουσιαστές δεν είναι γιατροί, ούτε δικαστικοί και όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια με τα πλατό να μετατρέπονται σε ιατρικές και δικαστικές αίθουσες είναι συνιστώσες μιας φαιδρής συνισταμένης. Εγώ δεν θυμάμαι στην ψυχαγωγία των περασμένων δεκαετιών τους συντελεστές την ώρα της εκπομπής να κάνουν τέτοιου είδους αφηγήσεις. Μόνο στις συνεντεύξεις και όταν ερωτούνταν. Ακόμη και στα ριάλιτι μόνο ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπορούσε να εκμαιεύσει τέτοιου είδους περιεχόμενο. Και να το υποστηρίξει.
andreas-mikroutsikos

Θα μου πεις, ας συσταθούν πρώτα οι ομάδες των εκπομπών και μετά αποφασίζουμε και το περιεχόμενο. Πρωτοφανής και συνεχιζόμενη η καθυστέρηση. Και έτσι δημιουργείται ντόμινο. Διότι αν ακόμη δεν υπάρχουν συμφωνίες για τις ομάδες μπροστά, δεν έχουν γίνει ακόμη τηλεφωνήματα για δημοσιογράφους και συνεργάτες που εργάζονται κυρίως πίσω από τις κάμερες.

Κλείσιμο
Στις συναντήσεις που είχαν χθες οι συμμετέχοντες σε εκπομπές του Open με εκπροσώπους της παραγωγής δεν έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι… Τα νέα δεν ήταν τόσο ευχάριστα σε ό,τι αφορά το μέλλον. Τα σενάρια που ακούγονται για την επόμενη ημέρα του σταθμού είναι πολλά. Είναι όμως νωρίς για να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα αλλά αργά για πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα προκειμένου να περιμένουν πότε θα κάνει ξαστεριά. Για μία ακόμη χρονιά ο ψυχαγωγικός τομέας του καναλιού θα βρεθεί να τρέχει τελευταίος στην κούρσα και να αναζητά πρόσωπα.

«Ο Όμιλος ΣΚΑΪ και η Διευθύνουσα Σύμβουλος κυρία Εύη Κουτσαυτάκη ολοκληρώνουν την συνεργασία τους, μετά από κοινού ληφθείσα απόφαση. Η κυρία Κουτσαυτάκη διετέλεσε για πολλά έτη ανώτατο στέλεχος του Ομίλου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του, με ενέργειες που είχαν ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την επίτευξη κερδοφόρων χρήσεων σε μία δύσκολη αγορά. Η Διοίκηση του Ομίλου ΣΚΑΪ την ευχαριστεί θερμά και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της βήματα». Η χθεσινή ανακοίνωση σημαίνει το τέλος εποχής στον ΣΚΑΪ με ταυτόχρονη έναρξη μιας νέας διαφορετικής. Κι εδώ τα σενάρια πολλά για την επόμενη ημέρα στον σταθμό του Φαλήρου. Ας κρατήσουμε το πιο ισχυρό και πιο λογικό: ενίσχυση της ενημέρωσης με κάθε τρόπο.

Το ερωτηματικό για τον Νίκο Μουτσινά είναι ποιος θα αναλάβει την παραγωγή της νέας βραδινής εκπομπής του. Θα είναι στα Pro, τα οποία ήδη είναι ασφυκτικά γεμάτα ή θα βρεθεί σε άλλο στούντιο; Προς το παρόν μόνο σίγουρη θεωρείται η αρχισυντάκτριά του, Αγγελική Γιαννακοπούλου. Για τα υπόλοιπα βλέπουμε.
moutsinas_dileseis_xr

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εκτός απροόπτου θα είναι σχολιαστής στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Κώστα Τσουρού. Μία εκπομπή που για πολλούς λόγους πήγε περίφημα και απέδειξε ότι δεν υπάρχουν κάστρα απόρθητα στην τηλεόραση. Η ενημέρωση από την επόμενη σεζόν θα καταλαμβάνει περισσότερο χρόνο ενώ και οι καλεσμένοι θα βρίσκονται στην καρέκλα της συνέντευξης μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος και όχι σε κάθε εκπομπή. Από κει και πέρα οι όποιες αλλαγές θα είναι για την ανανέωση και δεν θα είναι σημαντικές. Παρακαλώ, ο Πάνος Κατσαρίδης να συνεχίσει να είναι η ευχάριστη και αφοπλιστικά απλή και αληθινή φωνή μας στο πάνελ. Από τους αγαπημένους της φετινής χρονιάς. Η εκπομπή, την επόμενη σεζόν, θα βγαίνει από τα στούντιο Pro.

Κουίζ: Ποια παρουσιάστρια αντιδρά στις προτάσεις του καναλιού για συνεργάτες;

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Το παράδοξο στα Ιωάννινα - Σε δύο ώρες η θερμοκρασία έπεσε 16ᵒC και η υγρασία έφτασε στο 99%

Αγγλία: Έφτιαξε ελληνική ταβέρνα στον κήπο του για να τιμήσει τον πατέρα του και δωρίζει τις εισπράξεις σε φιλανθρωπίες

Επιχείρηση «καταστρέψτε τη θέα» στον Άλιμο: Παλιά αυτοκίνητα του δήμου μεταφέρθηκαν μπροστά από παραλιακά μαγαζιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης