Ο πολιτισμός των γεύσεων

Προσπερνώντας την Αττική, φτάσαμε στην Τανάγρα και στην είσοδο του Αγροκτήματος Γεωργίου. Περισσότερο με κατασκήνωση έμοιαζε παρά με κτηνοτροφική μονάδα: Πεντακάθαρα κτίρια, ασβεστωμένα, παστρικά. Στην υποδοχή μας, ο Σπύρος Γεωργίου. Μετά τις απαραίτητες συστάσεις, περάσαμε αμέσως «στο ψητό»...

Προσπερνώντας την Αττική, φτάσαμε στην Τανάγρα και στην είσοδο του Αγροκτήματος Γεωργίου. Περισσότερο με κατασκήνωση έμοιαζε παρά με κτηνοτροφική μονάδα: Πεντακάθαρα κτίρια, ασβεστωμένα, παστρικά. Στην υποδοχή μας, ο Σπύρος Γεωργίου. Μετά τις απαραίτητες συστάσεις, περάσαμε αμέσως «στο ψητό».

 «Από μικρός μεγάλωσα στη φύση, στο αγρόκτημα που δημιούργησε ο κτηνίατρος πατέρας μου, περνώντας υπέροχα καλοκαίρια κοντά στα ζώα, με δύο γιαγιάδες καταπληκτικές μαγείρισσες και μια μαμά fan του gourmet. Μυήθηκα από μικρός στην τέχνη της γαστρονομίας –και δη της κρεατοφαγίας– και, τελικά,κατάφερα και έκανα το πάθος μου επάγ-

γελμα». Ενα πρότυπο εκτροφείο χοίρων και πουλερικών, αλλά και ένας εντυπωσιακός κατάλογος με οποιοδήποτε είδος κρέατος υψηλής ποιότητας μπορεί να φανταστεί κανείς. Gourmet και παράδοση, λοιπόν,

μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr