My Style Rocks: Σήμερα ο μεγάλος τελικός

My Style Rocks: Σήμερα ο μεγάλος τελικός

Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου, Ζέτα Θεοδωροπούλου, Νικολίνα Νικολούζου, Βασιλική «Μπι» Τρανούλη και Casablanca διεκδικούν τον τίτλο της «Βασίλισσας του στυλ» και το έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ 

my-style-rocks
Οι Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου, Ζέτα Θεοδωροπούλου, Νικολίνα Νικολούζου, Βασιλική «Μπι» Τρανούλη και Casablanca διεκδικούν σήμερα στις 16:15 στον ΣΚΑΪ, τον τίτλο της «Βασίλισσας του στυλ» και το έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ στο μεγάλο τελικό του My Style Rocks.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Λάκης Γαβαλάς ως μέλη της κριτικής επιτροπής είναι εκείνοι που θα κρίνουν από τα looks που θα δουν ποιες θα είναι οι τρεις διαγωνιζόμενες που θα τεθούν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.
My Style Rocks | Trailer - Τελικός | 14/06/2024
Ο τελικός είναι χωρισμένος σε τρεις ενότητες. Στην πρώτη ενότητα οι πέντε διαγωνιζόμενες έχουν επιλέξει ένα παλαιότερο task το οποίο επαναφέρουν με νέο look εντάσσοντάς το σε ένα νέο concept. Στη δεύτερη ενότητα, στην ίδια λογική, οι fashionistas επιλέγουν ένα Gala για το οποίο θα πρέπει να ετοιμάσουν ένα νέο look παρουσιάζοντάς το σε ένα νέο concept.

Κλείσιμο
Στην τρίτη ενότητα οι τρεις φιναλίστ εμφανίζονται με ένα look το οποίο θεωρούν πως τις εκφράζει περισσότερο, απευθύνονται στο τηλεοπτικό κοινό και ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές για την live ψηφοφορία.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανασχηματισμός: Το μήνυμα Μητσοτάκη με τις αλλαγές - Ποιοι μετακινούνται, οι νέοι και οι 11 που μένουν εκτός

Πούτιν: Έχουμε φτάσει κοντά στο σημείο χωρίς επιστροφή χάρη στην αλαζονεία της Δύσης

Ανασχηματισμός: Ποιοι είναι οι υπουργοί και οι υφυπουργοί που μένουν εκτός κυβέρνησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ