Η Μυθοπλασία ALPHA έχει σειρές για όλους!

Ο Alpha πιστός στη δυνατή μυθοπλασία και τις συναρπαστικές ιστορίες υποδέχτηκε τη νέα σεζόν με σειρές για κάθε γούστο. Να γιατί πρέπει να συντονιστείς στον Alpha. Γιατί στον Alpha θα τα βρεις όλα!



Ένας κόσμος καινούργιος ξεπηδάει, ιστορίες ξετυλίγονται μέσα από τη μικρή οθόνη, φτιαγμένες από φως, χρώματα, ανθρώπους. Ιστορίες που μας ταξιδεύουν. Μας κρατούν συντροφιά, μας ψυχαγωγούν. Γιατί η τηλεόραση είναι και ψυχαγωγία. Ένα ταξίδι συναισθηματικό, ονειρικό, ήρωες που γίνονται φίλοι μας, καταστάσεις που μας αγγίζουν, γεγονότα που συμβαίνουν και τα… ζούμε, εικόνες που μας γεμίζουν. Ιστορίες που αγαπάμε.

«Διάφανη αγάπη»: Πίστεψε στην αγάπη! Νέο επεισόδιο απόψε Κυριακή στις 21:00
Η νέα σύγχρονη αισθηματική σειρά μυστηρίου του Alpha «Διάφανη αγάπη», έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον για το καστ και την γρήγορη πλοκή. Εντυπωσιακά και απαιτητικά εξωτερικά γυρίσματα, κυρίως νυχτερινά στον Πειραιά και στο κέντρο της Αθήνας, γεμάτα δράση, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της. Συναίσθημα και μοναδικές ερμηνείες από όλους τους πρωταγωνιστές σε μια σύγχρονη και ξεχωριστή, σε τεχνολογία και ύφος κινηματογράφησης, σειρά. Η εξαιρετική φωνή της Νατάσας Μποφίλιου που «ντύνει» μουσικά τους τίτλους αρχής της σειράς, με το υπέροχο τραγούδι «Στην επόμενη ζωή» σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου.


«Ο Τιμωρός»: Επιστρέφει για να εκδικηθεί! Νέο επεισόδιο αύριο Δευτέρα στις 21:00
Μια ιστορία απόλυτα γοητευτική, πλήρης συναισθημάτων, συγκλονιστικών γεγονότων κι ανατροπών, με σφιχτοδεμένη πλοκή, δοσμένη με αλήθεια, κινηματογραφική αισθητική και καλλιτεχνική ματιά, που συμβαίνει στο σήμερα είναι «Ο Τιμωρός». Οι πρωταγωνιστές της σειράς αναπνέουν δίπλα μας και μπορούμε να τους συναντήσουμε, είτε στην Αθήνα και τα προάστια, είτε σε εξωτικούς προορισμούς όπως στο Μαρόκο και την έρημο, όπου πραγματοποιήθηκαν πολλά από τα γυρίσματα, σε μαγευτικά τοπία! Τα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει ο ήρωας είναι αρχετυπικά και βαθιά ανθρώπινα. Στα δυνατά χαρτιά της σειράς οι guests σε καθοριστικούς ρόλους για την εξέλιξη αλλά και κάποιες σκηνές γυρισμένες τόσο άρτια και με τέτοια κορυφαία αισθητική, σαν να έρχονται κατευθείαν από τη μεγάλη οθόνη.


«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»: Η σειρά των σειρών! Νέο επεισόδιο Τρίτη στις 21:00
«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» μία πρωτότυπη στη σύλληψη αλλά και στην εκτέλεσή της παρωδία των πιο επιτυχημένων δραματικών σειρών της ελληνικής τηλεόρασης, δοσμένη ως μια νέα ξεκαρδιστική ιστορία με αρχή, μέση και τέλος, αφού όλες οι τρελές υποθέσεις της σειράς έρχονται και μπερδεύονται με έναν μοναδικό τρόπο. Οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας έβαλαν το στοίχημα να μας κάνουν να γελάσουμε με ό,τι στο παρελθόν είχαμε κλάψει, και το πέτυχαν! Δημιούργησαν ξεχωριστούς χαρακτήρες που έχουν επιλεγεί και φτιαχτεί με μεγάλη λεπτομέρεια. Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει 14 τραγούδια με τους στίχους της Αφροδίτης Μάνου και ερμηνευτές μερικούς από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου που εμπλέκονται και στην ιστορία.


«Ο Γιατρός»: Μόνο η αγάπη μπορεί να επουλώσει τις πληγές! Νέο επεισόδιο Τρίτη στις 22:30
Μια νέα πραγματικότητα ανατρέπει τα πάντα στο «Γιατρό» και μια μεγάλη νέα αρχή περιμένει τον Doc και τους συνεργάτες του, αφήνοντας πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19. Για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας, μιλάει η σειρά. Και μέσα από διαφορετικές ιστορίες, δυνατές ερμηνείες, καθηλωτικές εξελίξεις, καταστάσεις που μας αγγίζουν, το συμπέρασμα και η ουσία έρχεται φυσικά και αβίαστα: «μόνο η αγάπη μπορεί να επουλώσεις τις πληγές». Αυτός είναι ο Doc της καρδιάς μας!


«Άγιος έρωτας»: Η πιο δυνατή ιστορία αγάπης! Νέο επεισόδιο Τετάρτη στις 21:00
Έρωτας και μίσος, ανομολόγητες σχέσεις, πίστη και αδυναμίες, κρυμμένα μυστικά, δοκιμασίες και μια ιστορία αγάπης που καθηλώνει. Ο «Αγιος έρωτας» γυρίζει πίσω το χρόνο, για να μιλήσει για κάτι διαχρονικό: την αγάπη! Η άφιξη του νέου και γοητευτικού ιερέα και καθηγητή θεολογίας πατρός Νικολάου στη μικρή πόλης της Στέρνας, έχει ταράξει τις ισορροπίες. Τους λόγους που τον έχουν οδηγήσει εκεί, δεν τους γνωρίζει κανείς. Εκείνος αναζητά δικαιοσύνη για την οικογένειά του, αλλά στο δρόμο του μπαίνει η Χλόη. Η κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής, ξυπνώντας του συναισθήματα που βιώνει για πρώτη φορά. Πόσο δυνατός μπορεί να αποδειχθεί ο άνθρωπος απέναντι στα πιο μεγάλα πάθη του; Η απάντηση είναι περίπλοκη, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και γεμάτη ανατροπές!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr