Οι πιο τραγανές και λαχταριστές πατάτες φούρνου που έχεις δοκιμάσει ποτέ

Με θυμάρι και γραβιέρα, ιδανικό συνοδευτικό για κρέας.

Οι κλασικές πατάτες φούρνου γίνονται λαχταριστές όταν τις γεμίσουμε με γραβιέρα και τις αρωματίσουμε με σκόρδο και θυμάρι. Ιδανικό συνοδευτικό για όλα τα ψητά κρέατα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr