«Ο σύντροφός μου μιλά ακόμη με την πρώην του. Φοβάμαι πως θα την ερωτευτεί ξανά. Θέλω η φιλία τους να τελειώσει»

«Ο σύντροφός μου μιλά ακόμη με την πρώην του. Φοβάμαι πως θα την ερωτευτεί ξανά. Θέλω η φιλία τους να τελειώσει»

Τελικά, πόσο θετικό είναι να μιλάμε με τους πρώην συντρόφους μας, ενώ βρισκόμαστε σε νέα σχέση; Η relationship editor απαντά.

back_together
Σε όλες μας θα έχει τύχει κάποια φορά στη ζωή μας μία σχέση μας να κρατά φιλικές επαφές με έναν πρώην σύντροφο ή εμείς να κάνουμε έναν νέο δεσμό χωρίς να έχουμε ξεκόψει πλήρως από τον προηγούμενο. Πόσο θετικό είναι αυτό για το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας; Είναι εύκολο να το δεχτούμε ή νέα μας σχέση είναι καταδικασμένη, αν δεν κόψουμε επαφές με την προηγούμενη; Μία νεαρή κοπέλα έχει τις ίδιες απορίες.


Ο προβληματισμός της κοπέλας

Το αγόρι μου παραμένει φίλος με την πρώην σύντροφό του, πράγμα με το οποίο δεν είχα πρόβλημα ή έτσι νόμιζα στην αρχή. Ήταν παντρεμένοι και πήραν διαζύγιο πολλά χρόνια πριν. Για αρκετό καιρό δεν συνομιλούσαν, αλλά τώρα τελευταία έχουν και πάλι επικοινωνία. Όλα καλά μέχρι εδώ. Το πρόβλημα ξεκινά από μια συνομιλία που ανακάλυψα πως είχαν και στην οποία ο σύντροφός μου μίλησε πολύ υποτιμητικά για εμένα. Με πείραξε και του το είπα. Προσπάθησε να αποσιωπήσει το γεγονός, μα αγχώθηκα. Του εξήγησα πως φοβάμαι ότι θα την ερωτευτεί ξανά. Το αρνήθηκε, αν και παραδέχθηκε πως είχε αισθήματα για εκείνη μέχρι πριν από λίγο καιρό, όπως και εκείνη.

Με διαβεβαίωσε ότι τίποτα δεν συμβαίνει μεταξύ τους και δεν χρειάζεται να ανησυχώ. Ωστόσο, από το μυαλό μου δεν βγαίνει το ότι ΚΑΙ οι δύο νόμιζαν πως ερωτεύτηκαν ξανά, αλλά και το πώς μίλησε για εμένα. Δεν έχω τολμήσει να τον ρωτήσω τίποτα περισσότερο, αλλά ξέρω ένα πράγμα: Θέλω αυτή η φιλία να τελειώσει. Η πιθανότητα να ερωτευτούν ξανά ή να συμβεί κάτι μεταξύ τους μου φαντάζει πολύ μεγάλη.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης