Η νέα πρόκληση στο Tik Tok που υπόσχεται να βελτιώσει την ερωτική σας ζωή

Η νέα πρόκληση στο Tik Tok που υπόσχεται να βελτιώσει την ερωτική σας ζωή

Το "Thank you more, please" έχει κατακλύσει τη δημοφιλή πλατφόρμα, γεμίζοντάς τη αισιοδοξία.

thankyoumore
Το ghosting και το breadcrumbing είναι όλα πραγματικότητες των σύγχρονων ραντεβού (μαζί με άλλες πολλές τάσεις), έτσι δεν είναι πραγματικά μια έκπληξη ότι η αισιοδοξία στα αισθηματικά μας είναι σε έλλειψη.
 
Είναι κάτι που η Lily Womble, relationship coach με έδρα το Μπρούκλιν βλέπει συχνά στους πελάτες της. Ευτυχώς, έχει μια λύση που την ονομάζει πρόκληση “Thank you more, please”, η οποία λειτουργεί κάπως έτσι: Πρώτον, αρχίστε να δίνετε προσοχή σε μικρές «αναλαμπές» ελπίδας, που αποτελούν απόδειξη ότι τα ραντεβού δεν είναι και τόσο δύσκολα. Δεύτερον, αρχίστε να ευχαριστείτε το σύμπαν για αυτά και να του ζητάτε περισσότερα.

Οι αποδείξεις αυτές δεν χρειάζεται να είναι κραυγαλέες. Μην περιμένετε, δηλαδή, έναν άνθρωπο στα σκαλοπάτια σας να σας παρακαλά να τον παντρευτείτε με λουλούδια στο χέρι ή να γνωριστείτε με το άλλο σας μισό στο αεροπλάνο και όταν πρέπει να αποχωριστείτε να σας ακολουθήσει και να φωνάζει το όνομά σας στο αεροδρόμιο. Αντ’ αυτού, προσέξτε για μικροπράγματα, όπως το να σας πάρει την παραγγελία ένας χαριτωμένος μπαρίστα ή να δείτε το crush σας στο γυμναστήριο σε ένα μάθημα προπόνησης. Όπως λέει η Womble στο Elite Daily, η πρόκληση “Thank you, more please” έχει να κάνει με το να «συγκεντρώσετε μικρές αποδείξεις ότι αυτό που θέλετε υπάρχει».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης