Spider Webbing: Το νέο dating trend και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε γι’ αυτό

Spider Webbing: Το νέο dating trend και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε γι’ αυτό

Ο όρος περιγράφει «ένα πολύπλοκο δίκτυο χειραγωγικών συμπεριφορών μέσα σε μία σχέση».

spiderwebbing
Σαν να μην έφταναν όλοι αυτοί οι όροι που έχουν κατακλύσει τον κόσμο των ραντεβού, άλλος ένας ήρθε για να προστεθεί στη λίστα και να μας μπερδέψει περισσότερο. Σύμφωνα με το site γνωριμιών Seeking.com., το Spider webbing συγκεντρώνει στοιχεία από “love bombing”, “gaslighting”, “breadcrumbing” και “therapy baiting”. Το να πέσουμε θύμα ενός από τα παραπάνω είναι αρκετά δύσκολο από μόνο του, αλλά να συγκεντρωθούν και τα τέσσερα σε ένα ταυτόχρονα; Όχι, δεν θα πάρουμε.

 
Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τον περίπλοκο σχεδιασμό του ιστού της αράχνης, η οποία φυλακίζει τα θύματά της και συνθέτει τοξικές συμπεριφορές που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια στον κόσμο του dating.

 
Κλείσιμο
Σύμφωνα με την Emma Hathorn, dating expert στην ιστοσελίδα γνωριμιών Seeking, το spider webbing είναι «ένας ιστός εξαπάτησης και χειραγώγησης που μπορεί να παγιδεύσει τα θύματα σε μια ασταθή και τοξική σχέση».

Μπορεί να μην καταλάβετε αρχικά ότι έχετε πέσει θύμα του, καθώς το rollercoaster των συναισθημάτων που περνάτε μπορεί να μοιάζει με την αρχή μιας υγιούς, αγαπημένης σχέσης, αλλά η κατάληξη είναι άλλη.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης