Θυμάστε τη Χαρά από το Άκρως Οικογενειακόν; Φέτος, πρωταγωνιστεί στο θέατρο μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη

Θυμάστε τη Χαρά από το Άκρως Οικογενειακόν; Φέτος, πρωταγωνιστεί στο θέατρο μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη

Και μίλησε στο Marie Claire για τη συνεργασία τους και τη σχέση με τον γιο της.

drouka
Φαίδρα Δρούκα: Τη θυμάστε σίγουρα από την ενθουσιώδη προσωπικότητά της στο «Άκρως Οικογενειακόν» ή τον ρομαντικό χαρακτήρα της στα «Υπέροχα πλάσματα». Μπορεί από το πιο πρόσφατο «Μην ψαρώνεις», στο οποίο υποδυόταν μια δυναμική και διεκδικητική γυναίκα.

 
Με όποιον τηλεοπτικό ρόλο της και να την έχετε συνδέσει, σίγουρα δύσκολα θα ξεχάσετε το φωτεινό της χαμόγελο, αλλά και (όσοι είχατε την ευκαιρία να τη δείτε) την βραβευμένη ερμηνεία της στον μονόλογο «Το υπέροχό μου διαζύγιο».

 
Κλείσιμο
Προσωπικά, μπορώ να καταλάβω ποια είναι ακούγοντας μόνο τη φωνή της και μετά τη συνομιλία που είχαμε θα τη θυμάμαι σίγουρα και για τον προσγειωμένο χαρακτήρα της.

Αυτή τη χρονιά η Φαίδρα Δρούκα συνεργάζεται με τον Θοδωρή Αθερίδη στο θεατρικό έργο “Οκ! Boomer”, το οποίο αποτελεί το 10ο κατά σειρά θεατρικό πόνημα του ηθοποιού και θεατρικού συγγραφέα.

 
Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται μόνοι στη σκηνή και μοιράζονται την αλήθεια τους, υπό τη μουσική συντροφιά του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου.

«Είναι ένα έργο που δεν αφήνει βάρος. Το κοινό με τις αντιδράσεις του είναι σαν να συμμετέχει και εγώ στη διάρκεια της παράστασης είναι σαν να γίνομαι κομμάτι του. Είναι ένα βαθύ κείμενο, που το διακατέχει μια απίστευτη τρυφερότητα. Ο κόσμος μπορεί να συνδεθεί μαζί του, γιατί έχει κομμάτια να ταυτιστεί – ευχάριστα και δυσάρεστα», μας λέει η Φαίδρα Δρούκα και συνεχίζει:

«Στη σκηνή είμαστε οι δύο μας, μαζί με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο. Είναι πολύ σημαντική η δική του συμβολή.

 
Η παράσταση έχει αρκετά στοιχεία stand up, αλλά δεν υποδυόμαστε δύο άλλους ανθρώπους. Ουσιαστικά είμαστε ο Θοδωρής και η Φαίδρα και λειτουργούμε ως “life coach” προς το κοινό.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης