Ράιν Γκόσλινγκ: Η απαίσια εμπειρία που είχε στη διάρκεια μασάζ - «Η γλώσσα μου προσπαθούσε να καταλάβει τι ήταν αυτό» (βίντεο)

Ράιν Γκόσλινγκ: Η απαίσια εμπειρία που είχε στη διάρκεια μασάζ - «Η γλώσσα μου προσπαθούσε να καταλάβει τι ήταν αυτό» (βίντεο)

Δεν θα θέλαμε να μας τύχει.

ryangoslingmassage
Ο Ryan Gosling μοιράστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή την εμπειρία του όταν έκανε μασάζ σε έναν χώρο χαμάμ– και δεν ήταν καθόλου ευχάριστη, θα λέγαμε ήταν λιγάκι αηδιαστική.

 
Σε ένα video που κερδίζει ξανά θεάσεις στα social media, λόγω και της επιτυχίας που είχε η ταινία Barbie, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ryan Gosling, ο ηθοποιός μοιράζεται – έπειτα από παρότρυνση του παρουσιαστή – το τι έζησε όταν αποφάσισε να κάνει μασάζ.

 
Κλείσιμο
«Έκανα μασάζ σ’ ένα χαμάμ. Ο τύπος που μου έκανε μασάζ, αποφάσισε να πιάσει το ένα πόδι και το αντίθετο χέρι μου και να τα τραβήξει. Εγώ ήμουν κάπως με ανοιχτό το στόμα εκείνη την ώρα και εκείνος μπροστά μου. Τότε η κοιλιά του μπήκε στο στόμα μου. Ξέρετε, όταν μπαίνει κάτι στο στόμα σου και ο εγκέφαλός σου στέλνει τη γλώσσα σου για να το αναγνωρίσει; Ναι, η γλώσσα μου προσπαθούσε να καταλάβει. Είναι μια τριχωτή κοιλιά!».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης