Μητέρα που μεγαλώνει τα παιδιά στο σπίτι, νιώθει ντροπή επειδή δεν έχει δικά της λεφτά και της δίνει ο άντρας της

Μητέρα που μεγαλώνει τα παιδιά στο σπίτι, νιώθει ντροπή επειδή δεν έχει δικά της λεφτά και της δίνει ο άντρας της

Τι θα κάνατε στη θέση της;

stayathomemum
Ηαπόφαση για το αν θα μείνετε στο σπίτι με τα παιδιά σας ή θα επιστρέψετε στην εργασία σας μετά την απόκτησή τους, μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη. Για ορισμένους ανθρώπους, την επιλογή κάνουν οι περιστάσεις.

 
Αυτό συνέβη σε μια γυναίκα η οποία νιώθει «εγκλωβισμένη» καθώς δεν έχει δικό της εισόδημα και ο σύζυγός της την κατακρίνει γι’ αυτό.

 
Κλείσιμο
Χωρίς να αναφέρει το όνομά της έκανε μία ανάρτηση στο Reddit ζητώντας συμβουλές για την κατάστασή της και δίνοντας περισσότερες πληροφορίες, ώστε να βοηθήσει όσους θα διάβαζαν την ιστορία της να καταλάβουν.

«Είχα μια δουλειά μερικής απασχόλησης ως νηπιαγωγός μέχρι να γεννηθεί το πιο μικρό μωρό μου», έγραψε. «Σχεδίαζα να επιστρέψω έπειτα από οκτώ εβδομάδες, αλλά ο COVID έκλεισε το σχολείο μου και αποφασίσαμε να διδάξουμε τα παιδιά μας στο σπίτι, καθώς ο μεγαλύτερος είχε άσθμα και ο μικρότερος ήταν βρέφος».

 
Μέχρι αυτό το σημείο η κατάστασή της δεν φαντάζει παράλογη. Πολλοί γονείς, κυρίως μαμάδες, αποφασίζουν να μείνουν μακριά από τη δουλειά τους για να είναι δίπλα στα παιδιά τους, ειδικά όταν αυτά είναι μικρά σε ηλικία.

Ωστόσο, η συνέχεια προκαλεί προβληματισμό για τη σχέση με τον σύζυγό της και την υγεία του γάμου τους.

«Όποτε, όμως, ο σύζυγός μου θυμώνει μαζί μου, μου υπενθυμίζει ότι πληρώνει τα πάντα εκείνος, επειδή εγώ είμαι άνεργη. Και δεν ξέρω τι να του απαντήσω. Το νιώθω τόσο άδικο, αλλά τεχνικά έχει δίκιο. Όλα τα χρήματα που έχουμε προέρχονται από τη δουλειά του».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης