Ηθοποιοί που έκαναν γυμνό μπροστά στην κάμερα

Ηθοποιοί που έκαναν γυμνό μπροστά στην κάμερα

Και τι είπαν γι’ αυτή τους την απόφαση.

angelinaby_the_sea
Όταν πρόκειται να γδυθούν μπροστά στην κάμερα, οι σταρ του Χόλιγουντ έχουν όλων των ειδών τις ιστορίες να πουν. Είτε δουλεύουν σε μια χορογραφημένη ερωτική σκηνή είτε απλά κάθονται γυμνοί σε έναν καναπέ, οι περισσότεροι από τους αγαπημένους μας ηθοποιούς έχουν ξεγυμνωθεί κάποια στιγμή και έχουν δημιουργήσει μερικές από τις πιο εμβληματικές στιγμές στην ιστορία του κινηματογράφου.

 
Παλαιότερα, αυτές οι σκηνές γίνονταν με μεγαλύτερη δυσκολία, μα πλέον χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας στον κινηματογράφο και τους intimacy coordinators (διαβάστε εδώ όσα είπε η intimacy coordinator του Poor Things), μπορεί να γίνουν πιο άνετες, χωρίς να φέρνουν σε δύσκολη θέση τους πρωταγωνιστές.

 
Κλείσιμο
Ξεκαθαρίζουμε πως σε καμία περίπτωση δεν στηρίζουμε το γύρισμα σκηνών με γυμνό, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη όλων των συντελεστών, ούτε την αντικειμενοποίηση των σωμάτων για περισσότερες προβολές.

Μερικές γυμνές σκηνές, όμως, έχουν μείνει στην ιστορία. Διαβάστε παρακάτω τι είπαν μερικοί από τους ηθοποιούς που έχουν κάνει γυμνό μπροστά στην κάμερα.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης