Η πριγκίπισσα της Ολλανδίας μετακόμισε κρυφά στην Ισπανία, επειδή δεχόταν απειλές για τη ζωή της

Τώρα μιλά για την ελευθερία που ένιωσε στη χώρα που τη φιλοξένησε.
 

Η πριγκίπισσα Catharina-Amalia των Κάτω Χωρών είναι «ευγνώμων» που βρήκε καταφύγιο στην Ισπανία, αφού οι απειλές για την ασφάλειά της την εμπόδισαν να συνεχίσει να ζει σε φοιτητική εστία στο Άμστερνταμ.

 
Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η μελλοντική βασίλισσα, 20 ετών, έζησε στη Μαδρίτη λόγω απειλών που έγιναν το φθινόπωρο του 2022, ενώ ξεκινούσε να φοιτά ως φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ.

 
Σύμφωνα με το BBC, οι επικοινωνίες του οργανωμένου εγκλήματος ανέφεραν ότι μπορεί να γίνει στόχος απαγωγής ή επίθεσης, γεγονός που την ώθησε αρχικά να μετακομίσει στο σπίτι της και να βγαίνει μόνο για τα μαθήματα.

Η πριγκίπισσα εμφανίστηκε στους εορτασμούς της Ημέρας του Βασιλιά, που σηματοδοτούν τα γενέθλια του βασιλιά Βίλεμ-Αλεξάντερ, στην ολλανδική πόλη Έμεν με τους γονείς της και τις δύο μικρότερες αδελφές της στις 27 Απριλίου, και μίλησε για πρώτη φορά για το γεγονός ότι ζει κρυφά στο εξωτερικό λόγω της τρομακτικής κατάστασης που βίωσε.

 
«Φυσικά, ήταν περίεργες οι συνθήκες που με έκαναν να μετακομίσω εκεί», δήλωσε στα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με την Bild.

«Εξακολουθώ να είμαι ευγνώμων σε όλους όσοι μου επέτρεψαν να περπατήσω εκεί ελεύθερα. Κατάφερα να βρω λίγο περισσότερη ελευθερία εκεί από ό,τι ήταν δυνατόν εδώ».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr