Πέντε κινήσεις στα social media που μπορεί να θεωρηθούν απιστία

Πέντε κινήσεις στα social media που μπορεί να θεωρηθούν απιστία

Εκτός αν έχετε συμφωνήσει κάτι διαφορετικό με το ταίρι σας.

COUPLE_SOCIAL_CHEATING
Για τα ζευγάρια που έχουν επιλέξει τη μονογαμία, η απιστία θεωρείται συχνά ο νούμερο ένα λόγος για χωρισμό. Η απιστία δημιουργεί βαθύ ρήγμα στα θεμέλια της εμπιστοσύνης, που συχνά μας κάνει να αναρωτιόμαστε ακόμα και για τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τους ανθρώπους.

 
Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που η απιστία είναι ξεκάθαρη – το να κάνετε σεξ με έναν άλλο άνθρωπο, για παράδειγμα, θα ήταν μια αναμφισβήτητη παραβίαση των ορίων. Ωστόσο, υπάρχει επίσης μια σειρά από άλλες ενέργειες που μπορεί να είναι πιο διακριτικές, να επιδέχονται αμφισβήτησης, αλλά να πληγώνουν τόσο βαθιά όσο και το σεξ με κάποιον άλλο.

Πολλές από αυτές τις πιο διφορούμενες αλληλεπιδράσεις διαδραματίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι κανόνες είναι, για κάποιους, λιγότερο σαφείς.

Κλείσιμο
Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι επειδή οι διαδικτυακές μας αλληλεπιδράσεις μπορεί να έχουν ποικίλες ερμηνείες, είναι σημαντικό να επικοινωνείτε ανοιχτά με τον σύντροφό σας σχετικά με τις προσδοκίες και των δύο σας.

 
«Οι συνήθειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα μπορούσαν να ερμηνευτούν ως προβληματικές σε μια σχέση ποικίλλουν ευρέως ανάλογα με τα όρια που έχει θέσει το ζευγάρι, τις ατομικές τους προοπτικές και τις εμπειρίες του παρελθόντος», εξηγεί η Rachel Goldberg, MS, LMFT, ψυχοθεραπεύτρια.

Αν και πιθανότατα δεν χρειάζεστε μεγάλη βοήθεια για να καταλάβετε ποιες διαδικτυακές ενέργειες θα σας έβλαπταν αν ο σύντροφός σας υπερέβαινε τα όρια, μπορεί να είναι χρήσιμο να εξετάσετε τις δικές σας συνήθειες με κριτική ματιά. Έχοντας αυτό κατά νου, διαβάστε παρακάτω ποιες είναι οι διαδικτυακές ενέργειες που θεωρούνται ευρέως απάτες – και πώς θα μπορούσαν πραγματικά να τερματίσουν τη σχέση σας.


Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης