Τα 5 κόκκινα σημαιάκια που αποδεικνύουν ότι συνομιλείτε με έναν stalker

Τα 5 κόκκινα σημαιάκια που αποδεικνύουν ότι συνομιλείτε με έναν stalker

Ένας ειδικός σε θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων προειδοποιεί.

stalking
To καλοκαίρι είναι η κατ’ εξοχήν εποχή του φλερτ και των ερώτων. Στην εποχή μας η πρόσωπο με πρόσωπο προσέγγιση στον έρωτα έχει εκκλείψει, γι’ αυτό ο περισσότερος κόσμος κάνει γνωριμίες μέσω εφαρμογών.

 
Ωστόσο, ο ειδικός σε θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων, Trevor Cooke, στην ιστοσελίδα του τεχνολογίας και τρόπου ζωής EarthWeb προειδοποιεί τους ανθρώπους να μην αφήσουν την ανάγκη και την ανυπομονησία τους για έναν σύντροφο να τους αποπροσανατολίσει από το να εντοπίσουν τα σημάδια που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν ότι ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλούν είναι ένας πιθανός stalker.

Με το “Baby Reindeer”, τη σειρά που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού με την ιστορία stalking που ακολουθεί, να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής αυτόν τον καιρό, καλό είναι να γνωρίζουμε. Διαβάστε παρακάτω τα σημάδια.

Κλείσιμο
Επιθετική επιμονή
Ένας άνθρωπος που κυνηγάει αυτό που θέλει μπορεί να είναι αξιοθαύμαστος, ειδικά αν στο φλερτ σας αρέσει να εκφράζουν έντονα και επίμονα το ενδιαφέρον τους. για πολλούς εργένηδες που θέλουν να εγκατασταθούν, ειδικά για εκείνους που αγαπούν να τους κυνηγούν. Αλλά όταν το φλερτ μετατρέπεται σε επιθετική επιμονή, τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν ανησυχητικά.

 
«Αν ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλείτε ή έχετε μία σχέση στέλνει συνεχώς μηνύματα, ακόμη και αφού έχετε δηλώσει ότι είστε απασχολημένοι ή ότι χρειάζεστε χώρο, αυτό μπορεί να υποδηλώνει μια ανθυγιεινή εμμονή», μοιράστηκε ο ειδικός με τη Mirror. «Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να κλιμακωθεί σε μια αδιάκοπη ανάγκη για επικοινωνία, κάνοντάς σας να αισθάνεστε παγιδευμένες».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης