Έρευνα υποστηρίζει ότι η κατανάλωση φυστικοβούτυρου από νεαρή ηλικία μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης αλλεργίας

Έρευνα υποστηρίζει ότι η κατανάλωση φυστικοβούτυρου από νεαρή ηλικία μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης αλλεργίας

Καθηγητής στη Μεγάλη Βρετανία καλεί τους γονείς να αναθεωρήσουν το διαιτολόγιο των παιδιών τους.

pexels-karolina-grabowska-6659898
Οι ξηροί καρποί εντάσσονται στην καθημερινή διατροφή των παιδιών σε πιο μεγάλη ηλικία, καθώς, εκτός από τον κίνδυνο πνιγμού, οι γιατροί φοβούνται και την εκδήλωση αλλεργιών. Μια νέα έρευνα έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, παρουσιάζοντας συμπεράσματα σύμφωνα με τα οποία το φυστικοβούτυρο μπορεί να χορηγείται άφοβα σε παιδιά και κάτω των 5 ετών, έχοντας μάλιστα πολλά οφέλη για τα ίδια.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης