Έρευνα υποστηρίζει ότι η κατανάλωση φυστικοβούτυρου από νεαρή ηλικία μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης αλλεργίας
28.10.2024
20:00
Καθηγητής στη Μεγάλη Βρετανία καλεί τους γονείς να αναθεωρήσουν το διαιτολόγιο των παιδιών τους.
Οι ξηροί καρποί εντάσσονται στην καθημερινή διατροφή των παιδιών σε πιο μεγάλη ηλικία, καθώς, εκτός από τον κίνδυνο πνιγμού, οι γιατροί φοβούνται και την εκδήλωση αλλεργιών. Μια νέα έρευνα έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, παρουσιάζοντας συμπεράσματα σύμφωνα με τα οποία το φυστικοβούτυρο μπορεί να χορηγείται άφοβα σε παιδιά και κάτω των 5 ετών, έχοντας μάλιστα πολλά οφέλη για τα ίδια.
Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr