Οικογένεια πούλησε το σπίτι της στην Αγγλια και αγόρασε ολόκληρο χωριό στη Γαλλία

Μην πάει ο νους σας στο χωριό, όπως το ξέρουμε εδώ στην Ελλάδα.

Ένα ζευγάρι πούλησε το σπίτι του στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, αξίας 400 χιλιάδων λιρών, για να αγοράσει ένα ολόκληρο χωριό στη Γαλλία και λέει ότι η ζωή του έχει βελτιωθεί από τότε που έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο.

 
Η Liz Murphy, 47 ετών, και ο σύζυγός της, David, 55 ετών, αγόρασαν τον Ιανουάριο του 2021 το ιστορικό αγροτικό χωριουδάκι Lac De Maison, στο Poitou-Charentes, στη νοτιοδυτική Γαλλία.

 
Το ζευγάρι πούλησε το σπίτι του με τρία υπνοδωμάτια στο Μάντσεστερ για 400 χιλιάδες λίρες και χρησιμοποίησε τα μετρητά για να αγοράσει έξι σπίτια 400 ετών, δύο αχυρώνες και τρία στρέμματα γης.

Έχουν μετατρέψει την ήσυχη πόλη τους σε μια ακμάζουσα επιχείρηση – με τις τρεις εξοχικές κατοικίες τους να είναι σχεδόν πλήρως κλεισμένες για το καλοκαίρι του 2024.

 
Τώρα λένε ότι δεν σκοπεύουν να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη.

Το ζευγάρι, που εργαζόταν στο ραδιόφωνο, δεν εξαρτάται πλέον από κάποιον εργοδότη και λέει ότι είναι υπέροχο συναίσθημα να είσαι αυτάρκης και να εργάζεσαι για τον εαυτό σου.

Καθώς η κρίση του κόστους ζωής συνεχίζει να αυξάνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οικογένεια αισθάνεται σίγουρη ότι ο τρόπος ζωής των ονείρων της δεν θα ήταν εφικτός στην Αγγλία και πλέον θεωρεί τη Γαλλία ως το σπίτι της.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr