Πέντε υποτιμημένα σημεία του σώματος που μπορούν να οδηγήσουν σε οργασμό

Όταν πρόκειται για την ευχαρίστηση και την οικειότητα, δεν υπάρχει μια προσέγγιση που να ταιριάζει σε όλους.
 

Όταν πρόκειται για την ευχαρίστηση και την ερωτική οικειότητα, δεν υπάρχει μια προσέγγιση που να ταιριάζει σε όλους. Γνωρίζουμε ότι η διέγερση της κλειτορίδας, του κόλπου ή του πέους δεν είναι οι μόνοι τρόποι για να φτάσουμε σε έναν συγκλονιστικό οργασμό, τι άλλο μπορούμε να διεγείρουμε;

 
Η sex editor, Sydney Cox, γράφει στο everygirl.com, για τα σημεία εκείνα που δεν έχουμε σε μεγάλη ερωτική εκτίμηση, αλλά μπορούν να οδηγήσουν σε απίστευτους οργασμούς.

Το εσωτερικό του καρπού
Το εσωτερικό μέρος του καρπού είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος, επειδή το δέρμα στο σημείο είναι λεπτό. Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε συνηθίσει να μας αγγίζουν εκεί -τουλάχιστον όχι αισθησιακά- γεγονός που μπορεί να κάνει την απροσδόκητη επαφή συναρπαστική. Οι καρποί έχουν πολλές νευρικές απολήξεις και αποτελούν ένα σημείο από το οποίο μπορούμε να μετρήσουμε τους σφυγμούς μας.

Όταν ο σφυγμός σας επιταχύνεται και η διέγερση κορυφώνεται, μπορείτε να τον νιώσετε αυτό ακριβώς εκεί στον καρπό σας, κάνοντας την αίσθηση ακόμα πιο οικεία. Δοκιμάστε να χαϊδέψετε απαλά το εσωτερικό του καρπού του συντρόφου σας ή να του δώσετε απαλά φιλιά από τις άκρες των δακτύλων του και κάτω. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και εκτός κρεβατοκάμαρας, ως προδιάθεση του τι θα ακολουθήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr