Μυστικά γαλλικής ομορφιάς που πρέπει να γνωρίζουμε

Η ιδρύτρια της Caudalie, Ματίλντ Τομάς, μας λέει τι σημαίνει να δημιουργείς ένα τόσο επιτυχημένο clean beauty brand και μας δίνει τις πιο σημαντικές συμβουλές της για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Και φυσικά, θέλουμε να τις ακολουθήσουμε.
 

Είναι πολύ εύκολο να μιλήσεις για ένα brand που αληθινά αγαπάς. Η Caudalie, ωστόσο, είναι αναμφισβήτητα ένα love brand που ξεχωρίζει για την ουσία και τον πυρήνα του. Η γαλλική της ταυτότητα, η βιώσιμη προσέγγιση και φυσικά τα εξαιρετικά αποτελεσματικά προϊόντα έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας εδώ και πολλά χρόνια.

 
Όλα ξεκίνησαν στο Μπορντό, στην καρδιά των αμπελώνων του Château Smith Haut Laffite, από τη Ματίλντ και τον Μπερτράντ Τομάς. Από το 1995 η Caudalie συγκεντρώνει όλες τις εκπληκτικές δυνάμεις της αμπέλου και του σταφυλιού σε πατενταρισμένες συνθέσεις για εξαιρετικά αποτελεσματικά, φυσικά και βιώσιμα προϊόντα περιποίησης.

 
Η συνιδρύτρια της Caudalie, Ματίλντ Τομάς, μας μίλησε για την ομορφιά σήμερα, τη δημιουργία του brand και τα αγαπημένα της προϊόντα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr