Η οικογένεια ελεφάντων στην Ινδία και η σιέστα της που έγινε viral

Δύο ώρες ύπνου τούς είναι αρκετές.

Ένα video με μία οικογένεια ελεφάντων, η οποία απολαμβάνει τον ύπνο της ξαπλωμένη πάνω σε φυλλωσιές έχει κερδίσει την αγάπη και τα Like των χρηστών των social media τις τελευταίες ημέρες – μπορεί επειδή είναι ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο μπορεί και επειδή θα θέλαμε και εμείς να μπορούμε να ξεκουραζόμαστε όποτε και όταν θελήσουμε.

 
Το video ανήκει στον φωτογράφο Dhanu Paran (όνομα χρήστη στο Instagram @dhanu.paran) και αναρτήθηκε στις 12 Αυγούστου, ημέρα που έχει οριστεί ως εκείνη που τιμώνται οι ελέφαντες παγκοσμίως.

 
Στην ανάρτησή του βλέπουμε την οικογένεια των ελεφάντων, στην οποία βρίσκονται και ορισμένα πολύ νεαρά μέλη, να περπατά σε ένα δάσος στην Ινδία. Σε ένα στιγμιότυπο ορισμένοι ελέφαντες ξαπλώνουν πάνω στα χόρτα και να ξεκουράζονται. Ήταν αυτή η φωτογραφία που κέρδισε τα περισσότερα σχόλια και τις περισσότερες αναδημοσιεύσεις.

Βέβαια, η στάση αυτή δεν κράτησε για πολύ, καθώς λίγο πιο μετά οι ελέφαντες ξεκίνησαν να περπατούν ξανά, αλλά έστω και για λίγο κατάφερε να κερδίσει το κοινό της.

 

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr