Austin Butler: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήμουν ο ίδιος ή πώς θα ήταν η ζωή μου αν δεν ήμουν ηθοποιός»

Εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα του Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια είναι και το πρόσωπο του αρώματος Myslf του οίκου YSL Beauty. Mε αφορμή τη δημιουργία του νέου Μyslf Le Parfum μάς μίλησε αποκλειστικά για τη σχέση του με τα αρώματα, τα παιδικά του χρόνια και το τυχερό του αστέρι.
 

Είχα προετοιμαστεί πολύ καλά. Είναι ο μόνος τρόπος άλλωστε να μην έχω άγχος στις συνεντεύξεις. Είχα προσέξει και τι θα φορέσω γιατί υπήρχε περίπτωση να είχαμε ανοιχτές τις κάμερες. Τίποτε από αυτά δεν χρειάστηκε τελικά. Γιατί ενώ όλα έδειχναν πως θα είχα την τύχη να συνομιλήσω με τον Οστιν Μπάτλερ -πολύ νέος, πολύ όμορφος, πολύ ταλαντούχος ηθοποιός- η τεχνολογία δεν με άφησε καθώς δεν κατάφερα ποτέ να συνδεθώ στο call. Η μόνη μου παρηγοριά ήταν πως με κάποιον τρόπο, οι ερωτήσεις μου έφθασαν σε αυτόν και απαντήθηκαν.

 
Στα 33 του χρόνια έχει ήδη κερδίσει μία Χρυσή Σφαίρα, ένα βραβείο BAFTA και μία υποψηφιότητα για Οσκαρ για την ερμηνεία του στη βιογραφική ταινία «Εlvis» του Μπαζ Λούρμαν, ενώ το 2024 είναι μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά γι’ αυτόν με την εκπληκτική του μεταμόρφωση και την τρομερή ερμηνεία του στον ρόλο του σαδιστή ανιψιού του βαρώνου Χαρκόνεν στην ταινία «Dune: Part Two», τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Bikeriders» και στη σειρά «Masters of the Air».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr