Αυτά είναι τα πιο demure και mindful ζώδια

Αυτά είναι τα πιο demure και mindful ζώδια

Ποιοι συγκαταλέγονται στο πιο πρόσφατο trend των social media;

zodiac_signesdemure
Για πολλούς ανθρώπους, το μεγαλύτερο κομμάτι του 2024 ήταν μια εποχή γεμάτη ταξίδια, ένταση, θετικά και χορευτικά vibes. Η ακατάστατη και άγρια παιδική ενέργεια που ενσάρκωνε, το πρώτο μισό του 2024, όμως, αντικαταστάθηκε εδώ και λίγο καιρό από μια φρέσκια τάση που μπορεί να συμπυκνωθεί σε μια λέξη: Demure (στα ελληνικά, συνεσταλμένος).

 
Χάρη στη δημιουργό περιεχομένου @joolieannie, γνωστή και ως Jools Lebron, το να είσαι «πολύ σεμνός» και «πολύ προσεκτικός» (very demure, very mindful) είναι το vibe που πρέπει να επιδιώξεις – και από τότε που ένα από τα TikTok video της έγινα πολύ δημοφιλές στις αρχές Αυγούστου, οι ερμηνείες των ανθρώπων για το τι σημαίνει να ζεις έναν χαριτωμένο και σεμνό τρόπο ζωής έχουν καταλάβει τα feeds των κοινωνικών μέσων σε όλον τον κόσμο.

 
Κλείσιμο
Το να προσποιείται, όμως, κάποιος ότι είναι demure στο TikTok είναι ένα πράγμα. Ένα άλλο πράγμα είναι να ζει με βάση αυτή τη φιλοσοφία από μόνος του, και είναι πιθανό ότι η αστρολογία θα μπορούσε να επηρεάσει το πόσο σχετίζεται με αυτή την έννοια.

Το λεξικό της Οξφόρδης ορίζει το “demure” ως «συγκρατημένος, σεμνός και ντροπαλός (συνήθως χρησιμοποιείται για μια γυναίκα)». Και ενώ η χρήση της λέξης από τη Lebron στο TikTok αγκαλιάζει σίγουρα τον κλασικό ορισμό, έχει πάρει μια πιο κωμική και διασκεδαστική νότα που προσδίδει μια ελαφρότητα στον ορισμό.

 
Στα TikTok της, μιλάει για το πώς διεξάγει τις καθημερινές της δραστηριότητες, όπως το να παραγγέλνει φαγητό, να φτιάχνει τα νύχια της ή να μακιγιάρεται για τη δουλειά της με έναν ντελικάτο, αριστοκρατικό και σεμνό τρόπο, και συχνά περιγράφει αυτές τις δραστηριότητες ως «πολύ σεμνές», «πολύ προσεγμένες» και «πολύ χαριτωμένες».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης