Τα πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας

Τα πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας

Κάντε χώρο για μερικά θαύματα.

zodiac_signsnew_weekhappy

Τρία ζώδια έχουν πολύ τυχερά ωροσκόπια καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που αρχίζει στις 16 Σεπτεμβρίου, χάρη σε αρκετές ευνοϊκές αστρολογικές διελεύσεις.

 
Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, η Πανσέληνος στους Ιχθύς και η Σεληνιακή έκλειψη θα ανατείλουν, φέρνοντας μια στιγμή καρποφορίας και θαυμάτων, καθώς μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο σύμπαν και στον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνετε τις προθέσεις σας.

 
Αυτή η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη δύναμη του να πιστεύετε στα όνειρά σας, να ακολουθείτε τη διαίσθησή σας και να είστε πάντα ανοιχτοί σε ό,τι προκύπτει.

Ως έκλειψη, προμηνύει τι θα φτάσει με τον νέο επερχόμενο κύκλο εκλείψεων στους Ιχθύς και την Παρθένο το 2025, οπότε είναι καλύτερο να έχετε μεγάλη επίγνωση του τι έρχεται στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς μπορεί να λάβετε εικόνα για το πού θα σας οδηγήσει η επόμενη φάση του ταξιδιού σας.

 
Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό, φέρνοντας βάθος και διορατικότητα στις προθέσεις σας γύρω από τον έρωτα, τον πλούτο και τα θέματα του σπιτιού. Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό την ίδια μέρα σάς ενθαρρύνει να συνεργαστείτε με άλλους για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Ενώ τα θαύματα είναι πιθανά και συχνά φαίνεται να συμβαίνουν απροσδόκητα, συνήθως γίνονται, επειδή, τα δημιουργείτε εσείς, μη εγκαταλείποντας ποτέ τα όνειρά σας.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης