Η Lady Gaga απάντησε πρώτη φορά στις φήμες λένε ότι είναι άντρας - «Ήθελα να ανοίξω συζήτηση»

Η Lady Gaga απάντησε πρώτη φορά στις φήμες λένε ότι είναι άντρας - «Ήθελα να ανοίξω συζήτηση»

Η pop star μίλησε ανοιχτά για το πώς διαχειρίζεται την παραπληροφόρηση που την ακολουθεί από την αρχή της καριέρας της.
 

gagamain
ΗLady Gaga εμφανίστηκε πρόσφατα στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς «What’s Next? The Future With Bill Gates» και μοιράστηκε την εμπειρία της από τις φήμες που κυριαρχούσαν στα μέσα ενημέρωσης στις αρχές της καριέρας της που υποστήριζαν ότι η σταρ ήταν στην πραγματικότητα… άντρας.

 
Αν και θα μπορούσε να επιλέξει να τις διαψεύσει, η Gaga αποφάσισε να μην ασχοληθεί με το εν λόγω θέμα. Σε μια συνέντευξή της στο CNN το 2011 είχε δηλώσει: «Γιατί να σπαταλήσω το χρόνο μου να αποδείξω κάτι τέτοιο; Οι θαυμαστές μου δεν ενδιαφέρονται, ούτε εγώ».

 
Κλείσιμο
Τώρα ωστόσο, στον Bill Gates, η ίδια εξήγησε πώς αντιμετώπισε εκείνη την περίοδο: «Όταν ήμουν γύρω στα 20, υπήρχε αυτή η φήμη ότι ήμουν άνδρας. Σε κάθε συνέντευξη σχεδόν με ρωτούσαν για αυτό… ήταν τόσο γελοίο».

Η επιλογή της να μην απαντήσει όμως, δεν ήταν τυχαία. Όπως εξηγεί, το έκανε γιατί ήθελε να δείξει σε νεαρά άτομα, που ίσως αισθάνονται στοχοποιημένα, ότι δεν χρειάζεται να νιώθουν ντροπή. «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα αυτού του ψέματος», είπε, προσθέτοντας ότι επέλεξε να χρησιμοποιήσει αυτή την παραπληροφόρηση ως ευκαιρία για να ανοίξει διάλογο.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης