Η Ζεντάγια νιώθει τρομοκρατημένη με τη φήμη - «Δεν είναι αυτά για εμένα»

Η Ζεντάγια νιώθει τρομοκρατημένη με τη φήμη - «Δεν είναι αυτά για εμένα»

Το καταφύγιο που βρήκε στη μόδα. 

zendyamain
Ηπρωταγωνίστρια του Dune και του Spider-Man, Zendaya, δήλωσε ότι προτιμά να τη βλέπουν ως «άτομο» παρά ως «διασημότητα».

 
Σε μια ειδική προβολή του Dune: Part Two, η 28χρονη ηθοποιός, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στο κανάλι της Disney, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μετά την αλματώδη άνοδό της στο Χόλιγουντ, όπως αναφέρει το Deadline.

 
Κλείσιμο
Η Zendaya συμμετείχε στην εκδήλωση μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Timothee Chalamet και Austin Butler καθώς και τον σκηνοθέτη Denis Villeneuve.

Στην ερώτηση του συντονιστή Erik Davis αν κάποιος από αυτούς θα μπορούσε να συσχετιστεί με το θέμα της ταινίας για τους ψευδοπροφήτες, δεδομένης της δικής τους εμπειρίας από τη φήμη και τους θαυμαστές, η Zendaya είπε: «Αισθάνομαι ότι, συχνά, δεν είμαι φτιαγμένη για αυτό το κομμάτι. Αγαπώ τη δουλειά μου, είμαι τόσο ευγνώμων. Μου αρέσει να κάνω τη δουλειά, μου αρέσει να βρίσκομαι στο πλατό, μου αρέσουν στιγμές σαν κι αυτή -μην με παρεξηγήσετε- αλλά είμαι τρομοκρατημένη από αυτό το κομμάτι της, συχνά».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης