Γιατί η Σιένα Μίλερ είναι η μούσα του φθινοπωρινού στυλ

Η γνωστή ηθοποιός καταφέρνει όλα αυτά τα χρόνια να μας εντυπωσιάζει με τα πιο cool και ανεπιτήδευτα look.

Για πολλούς, η Sienna Miller είναι η ιέρεια του ανεπιτήδευτου στυλ. Αφού εδώ και πολλά χρόνια, η γνωστή ηθοποιός μαγνητίζει τα βλέμματα με κάθε της εμφάνιση χωρίς ωστόσο να είναι ποτέ κραυγαλέα, ελλιπής ή με έλλειψη αισθητικής.

Αντιθέτως, τείνει να χαρίζει απλόχερα έμπνευση σε πολλές από εμάς, με τα πιο cool, απλά και καλαίσθητα ντυσίματα. Μεταξύ μας, για πολλούς, η Miller είναι μία από τις λίγες A-listers που θα θέλαμε να βγαίνουν έξω και να φωτογραφίζονται πιο συχνά, μόνο και μόνο για να “χαζεύουμε” τα ρούχα της. Ευτυχώς βέβαια, τον τελευταίο καιρό, η ηθοποιός κυκλοφορεί τακτικά. Και αυτό, μοιάζει να είναι η τέλεια αφορμή για να ρίξουμε μία ματιά στη φθινοπωρινή της γκαρνταρόμπα καθώς εδώ και χρόνια για πολλές και πολλούς είναι η μούσα του φθινοπωρινού στυλ.

Το style icon της Βρετανίας επιλέγει να φορά αυτή την εποχή comfy, cozy και cool outfits δίχως ωστόσο να χάνει στιγμή το στυλ και τον χαρακτήρα της. Στο τέλος της ημέρας δηλαδή, η Sienna Miller μάς υπενθυμίζει πως δε χρειάζεται να υποφέρουμε σε ψηλοτάκουνα παπούτσια και σε άβολα ρούχα για να έχουμε στυλ. Όλες μπορούμε να εντυπωσιάζουμε και με πιο λιτά κομμάτια, αρκεί να ξέρουμε πώς να τα συνδυάζουμε σωστά, όπως ακριβώς κάνει και εκείνη.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr