Μπλέικ Λάιβλι: Η πρώτη ανάρτησή της στο Instagram μετά τη διαμάχη για το «Τελειώνει με εμάς» (φωτογραφία)

Μπλέικ Λάιβλι: Η πρώτη ανάρτησή της στο Instagram μετά τη διαμάχη για το «Τελειώνει με εμάς» (φωτογραφία)

Το μήνυμα αγάπης προς τον φίλο και συνεργάτη της.

blake_lively_instagram_main
ΗBlake Lively επέστρεψε στο Instagram και μοιράζει αγάπη.

 
Η πρωταγωνίστρια του It Ends With Us μοιράστηκε ένα γλυκό αφιέρωμα για τα γενέθλια του φίλου της και διάσημου φωτογράφου, Guy Aroch, μέσω του Instagram Story της αργά την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου. Η ανάρτηση έρχεται περίπου ένα μήνα μετά τα σχόλια γύρω από την τελευταία της ταινία, εν μέσω μιας υποτιθέμενης διαμάχης μεταξύ της Lively και του συμπρωταγωνιστή της και σκηνοθέτη, Justin Baldoni.

 
Κλείσιμο
«Η ημέρα εκτίμησης του @guyaroch είναι κάθε μέρα στο σπίτι μου. Αλλά σήμερα είναι τα γενέθλιά του», μοιράστηκε η 37χρονη Lively μαζί με μια φωτογραφία του Aroch να ποζάρει για μια selfie με τη Lively και τον σύζυγό της, Ryan Reynolds.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι εκεί. Κυριολεκτικά. Δημιουργικά. Πρακτικά. Συναισθηματικά», συνέχισε η Lively. «Είναι εκεί για σένα στις καλύτερες στιγμές. Στις χειρότερες στιγμές. Βγάζει από τους πάντες γύρω του τον πιο δημιουργικό εαυτό τους. Τον πιο σίγουρο εαυτό τους. Σε κάνει να νιώθεις ότι όλα είναι δυνατά. Και είναι εφικτό με αυτόν στη γωνία σου».

 
Η Lively κατέληξε: «Είμαι η τυχερή δικαιούχος δύο δεκαετιών φιλίας με αυτόν τον άνθρωπο και την όμορφη και εξίσου γενναιόδωρη, ευγενική και ταλαντούχα οικογένειά του. Η ζωή μου δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα χωρίς εσένα. Σε αγαπώ πολύ. Σήμερα και για πάντα».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης