Η Σιλβί του «Emily in Paris» στο Marie Claire: «Ο χαρακτήρας έχει κοινά με τη Σαμάνθα Τζόουνς από το Sex and the City»

H Philippine Leroy-Beaulieu μίλησε αποκλειστικά στο Marie Claire Οκτωβρίου για το Παρίσι, τη μόδα και τις γυναίκες που ήταν τα πρότυπά της.

Μεγάλωσε μέσα στη μόδα, περιτριγυρισμένη από πολύτιμα στολίδια, δέρματα και μασουράκια, περίτεχνες ζώνες και φίνα υφάσματα. Κόρη του ηθοποιού Φιλίπ Λερουά και της Φρανσουάζ Λοράν, μοντέλου και σχεδιάστριας κοσμημάτων και αξεσουάρ για τον Dior, μεταξύ άλλων. Έκανε το ντεμπούτο της στην οθόνη τέσσερις δεκαετίες πριν, ενώ πρώτη της μεγάλη επιτυχία στο σινεμά, πιτσιρίκα ακόμη, ήταν η κωμωδία «Three Men and a Cradle» (1985). Κάποιες από εμάς θα τη θυμηθούν με λίγη προσπάθεια στην «Κόρη του Μιστράλ» (1984), ενώ σίγουρα την ξεχώρισαν όσες απόλαυσαν το «Call My Αgent» (2015).

Ηθοποιός που δούλεψε ασταμάτητα για πολλά χρόνια, είδε την καριέρα της να απογειώνεται στην ήρεμη δεκαετία των 50 της, με αφορμή τη σειρά «Emily In Paris», όπου η Φιλιπίν Λερουά-Μπολιέ υποδύεται τη Γαλλίδα αφεντικίνα της Αμερικανίδας πρωταγωνίστριας Λίλι Κόλινς. Μεγάλος συμπρωταγωνιστής τους στη σειρά η ίδια η πόλη, το Παρίσι, για το οποίο η Λερουά-Μπολιέ δεν κρύβει την αγάπη της. Όταν τη ρωτάω αν έχει ένα αγαπημένο στέκι ή μια αγαπημένη γειτονιά στην πόλη της μόδας και του έρωτα (και αφού ζητήσω συγγνώμη για τα κλισέ), εκείνη διαλέγει τις όχθες του Σηκουάνα. «Το ποτάμι. Για μένα το αγαπημένος μου μέρος είναι οι όχθες του Σηκουάνα και αγαπημένη μου δραστηριότητα το περπάτημα πλάι στο ποτάμι.

Οι βόλτες μου στις όχθες του Σηκουάνα ήταν αυτές που με έσωσαν στη διάρκεια της καραντίνας. Αυτό είναι το αγαπημένο μου σημείο στο Παρίσι. Λατρεύω τον τρόπο που το διατρέχει το νερό. Η ατμόσφαιρα, η ενέργεια της πόλης είναι διαφορετική πλάι στις όχθες του ποταμού».

Από το πρώτο επεισόδιο του «Emily In Paris» όταν μας συστήσατε τη Σιλβί Γκρατό, είδαμε μια γυναίκα αυστηρή, ατρόμητη, που δεν μασάει τα λόγια της, που εμπνέει φόβο στους άλλους, δεν χρωστάει εξηγήσεις σε κανέναν, μια γυναίκα που είναι αφάνταστα σέξι. Εσείς ποια γυναίκα βλέπετε όταν βλέπετε στην οθόνη τη Σιλβί;

Βλέπω μια γυναίκα που είναι την ίδια στιγμή δυναμική και ευάλωτη, γενναία, αλλά και λίγο πιο χαμένη σε σχέση με την αποφασιστικότητα που φαίνεται να διαθέτει. Είναι πολύ τολμηρή, αλλά και πολύ μοναχική. (γέλια)

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr