Για τη Σέιλιν Γούντλεϊ, το σεξ είναι σαν τον χορό

Για τη Σέιλιν Γούντλεϊ, το σεξ είναι σαν τον χορό

Όλα όσα δήλωσε η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της.
 

GettyImages-1843525179
Η Shailene Woodley, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως «πολύ σεξουαλικό άτομο», μοιράστηκε ότι θεωρεί το πορνό ως το «junk food» της απόλαυσης, λέγοντας ότι το μέσο είναι «μια τέτοια παράσταση». Η ηθοποιός του Divergent  μίλησε στο She MD podcast ανοιχτά  και με ειλικρίνεια για τον λόγο που δεν της αρέσει ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζεται το σεξ στο πορνό, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες, περιγράφοντάς το χαρακτηριστικά ως «μπέικον που κρέμεται μπροστά σε έναν σκύλο».

 
Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός σημείωσε, ότι το σεξ είναι σαν τον χορό, κάτι που στις ερωτικές ταινίες δεν το βλέπει. «Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται το σεξ στην επιφάνεια σε αυτή τη χώρα είναι τόσο κατασκευασμένος», εξήγησε η Shailene κατά τη διάρκεια του podcast She MD.

 
Κλείσιμο
Για την ίδια, οι περισσότεροι άνθρωποι δε συνειδητοποιούν ότι καταναλώνουν την fast food εκδοχή της απόλαυσης. Όπως είπε, «αν οι άνθρωποι ήξεραν τι είναι δυνατό να γίνει με το σεξ, θα κοιτούσαν το πορνό και θα έλεγαν: “Ω, Θεέ μου, αυτό είναι σαν πρόχειρο φαγητό”».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης