Όταν ο Έλβις Πρίσλεϊ πήγε στο σχολείο της κόρης του - «Θυμάμαι ακόμα το συναίσθημα»

Όταν ο Έλβις Πρίσλεϊ πήγε στο σχολείο της κόρης του - «Θυμάμαι ακόμα το συναίσθημα»

Η ιστορία, όπως τη διηγείται η ίδια η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

lisa_marie_elvis_presley
Το πρώτο απόσπασμα από τα απομνημονεύματα της Lisa Marie Presley «From Here to the Great Unknown» κυκλοφόρησε. Σημειώνεται ότι το βιβλίο, το οποίο αναφέρεται στα πρώιμα χρόνια της Lisa Marie με τον πατέρα της Elvis, ολοκλήρωσε η κόρη της Lisa Marie, Riley Keough, καθώς η μητέρα της απεβίωσε το 2023 σε ηλικία 53 ετών.

 
«Όπου ήταν δυνατόν, τα έγραψα ακριβώς όπως τα έλεγε», γράφει η Riley στα απομνημονεύματα για τη μεταγραφή των κασετών με τις αναμνήσεις που της είχε αφήσει η μαμά της. «Σε άλλες περιπτώσεις, επεξεργάστηκα τα λόγια της μητέρας μου για λόγους σαφήνειας ή για να φτάσω σε αυτό που ξέρω ότι ήταν η ρίζα αυτού που προσπαθούσε να μεταφέρει. Αυτό που είχε μεγαλύτερη σημασία για μένα ήταν να νιώθω ότι το τελικό αποτέλεσμα ακούγεται σαν εκείνη, ότι μπορώ να την αναγνωρίσω αμέσως στις σελίδες, και μπορώ».

 
Κλείσιμο
Το πρώτο απόσπασμα του βιβλίου, καλύπτει τα πάντα, από τον δεσμό της Lisa Marie με τον πατέρα της (ο οποίος πέθανε το 1977, όταν εκείνη ήταν 9 ετών), τις ρομαντικές της σχέσεις, το βάλσαμο της μητρότητας, τον καταστροφικό θάνατο του γιου της Benjamin, αδελφού της Riley, και τη λυτρωτική γέννηση της εγγονής της Tupelo, της 2χρονης κόρης της Riley με τον σύζυγό της Ben Smith-Petersen.

«Οι κασέτες είναι ένα απίστευτο πορτρέτο της δύναμης που είχε», λέει η Riley για τη μητέρα της σε μια συνέντευξη στο PEOPLE. «Ανάλογα με την ημέρα και τη διάθεσή της, μπορεί να ακούγεται κλεισμένη ή αφηρημένη, ευάλωτη και ανοιχτή ή ενοχλημένη και κλειστή, αισιόδοξη, θυμωμένη, τα πάντα. Την ακούς σε όλες τις φάσεις της».

 

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης