Έπειτα από 6 χρόνια ξανά στην πασαρέλα: Η εμφάνιση της Αντριάνα Λίμα στο Παρίσι (βίντεο)

Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.
 

ΗAdriana Lima επέστρεψε στην πασαρέλα.

 
Την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, το σούπερ μόντελ από τη Βραζιλία, έσπασε την 6ετή απουσία της από την πασαρέλα για να εμφανιστεί στην επίδειξη άνοιξη/καλοκαίρι 2025 του οίκου Schiaparelli στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

 
«Αφού πήρα άδεια για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, ήταν τόσο διασκεδαστικό να επιστρέψω σήμερα στην πασαρέλα», είπε η Lima στο PEOPLE για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της. «Και το να επιστρέψω με τους φίλους μου στον Schiaparelli το έκανε ακόμα πιο ξεχωριστό!».

Η Lima περπάτησε στην πασαρέλα με ένα ’80s boss lady ριγέ λευκό φόρεμα με λεπτομέρεια κορσέ και τα χαρακτηριστικά υπερμεγέθη χρυσά κουμπιά του οίκου. Η εμφάνιση συνδυάστηκε με ένα ζευγάρι υπερμεγέθη statement σκουλαρίκια και μια κομψή τσάντα με χειρολαβή. Χτένισε τα μαλλιά της πίσω, αφήνοντας τα ζυγωματικά της να πρωταγωνιστήσουν στην εμφάνιση.

 
Πριν από την εκδήλωση, η Lima φορούσε ένα κομψό και εκλεπτυσμένο σετ από γκρι παντελόνι και πουκάμισο με ασορτί παλτό.

Το μοντέλο μετακόμισε από το Μαϊάμι στο Λος Άντζελες το 2023 για να επικεντρωθεί στον χρόνο που περνάει στο σπίτι με τα παιδιά της. Η Lima μοιράζεται δύο έφηβες κόρες, τη Valentina και τη Sienna, με τον πρώην σύζυγό της Marko Jarić. Τον Αύγουστο του 2022, καλωσόρισε έναν γιο με τον φίλο της Andre Lemmers. Επιπλέον, βοηθάει στην ανατροφή των δύο παιδιών του Lemmers από προηγούμενη σχέση της η Lima.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr