Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για τον Οκτώβριο

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για τον Οκτώβριο

Ο νέος μήνας μάς μαθαίνει να διεκδικούμε όσα μας αξίζουν

zodiac_signs_octoberin
Παραδοσιακά ο μήνας του «Οχι», ο Οκτώβριος με Νέα Σελήνη-Ηλιακή Εκλειψη στον Ζυγό (2/10) και Πανσέληνο στον Κριό (17/10) μάς μαθαίνει να διεκδικούμε όσα μας αξίζουν. Ο Πλούτωνας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω (12/10), μπορεί και να κάνουμε ειρήνη με όλες μας τις σκιές, και να κατακτήσουμε νέες κορυφές.

 
Ζυγός
(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Κλείσιμο
 
Μια κομβική Πανσέληνος στις 17/10 σε αναγκάζει να γυρίσεις σελίδα σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία – ακόμα κι αν σου άρεσε το βιβλίο. Ευτυχώς η Ηλιακή Εκλειψη στο ζώδιό σου παρέα με τη μαμά Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου σε παρηγορούν με τον αγαπημένο σου τρόπο: λούσα, γκουρμέ εμπειρίες και makeover. Πφφ, ποιος τη θυμάται τώρα την Πανσέληνο;

Σκορπιός
(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

 
Σιγά μη σε αγχώσει μια Πανσέληνος στον οίκο της υγείας και μια Ηλιακή Εκλειψη που αναμασά το παρελθόν σου. Ως γνωστόν, είσαι πολύ σκληρή για να κρυολογήσεις και πολύ στρείδι για να αφήσεις πρώην έρωτες να σε ξαναπλησιάσουν. Εσύ άλλωστε έχεις Αφροδίτη στο ζώδιό σου και δεν έχεις ανάγκη κανέναν. Και αυτές τις προβλέψεις έτσι τις διαβάζεις, για να περάσει η ώρα.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης