Rust: Η ταινία στην οποία ο Άλεκ Μπόλτγουιν σκότωσε την κινηματογραφίστρια θα βγει στο σινεμά

Αφιερωμένη στη μνήμη της.

Ηταινία Rust θα κάνει τελικά παγκόσμια πρεμιέρα τον Νοέμβριο στο Φεστιβάλ Camerimage στην Πολωνία, το οποίο τιμά το έργο των κινηματογραφιστών και των διευθυντών φωτογραφίας.

 
«Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της Halyna Hutchins, της Ουκρανής κινηματογραφίστριας που ήταν μέλος της οικογένειας του φεστιβάλ, το Camerimage θα τιμήσει τη μνήμη της και θα υπενθυμίσει στον κόσμο την κληρονομιά της», ανακοίνωσε το φεστιβάλ σε δελτίο Τύπου.

 
Σύμφωνα με τη διευθύντρια φωτογραφίας Bianca Cline, η οποία ανέλαβε τη θέση της αείμνηστης Halyna Hutchins μετά τον τυχαίο πυροβολισμό της στα γυρίσματα της ταινίας από τον Alec Baldwin, η προβολή θα τιμήσει το όμορφο έργο της Hutchins.

«Θέλαμε να το κάνουμε αυτό για να την τιμήσουμε και για να βεβαιωθούμε ότι ο κόσμος θα μπορούσε να δει πάνω σε τι δούλευε», είπε η Cline. «Νομίζω ότι είναι η καλύτερη ταινία της. Νομίζω ότι είναι η πιο όμορφη ταινία της, και τις έχω δει όλες.

 
Το ωραίο με το φεστιβάλ είναι ότι είναι το πιο γνωστό φεστιβάλ κινηματογράφου που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην κινηματογραφία. Και νομίζω ότι ένα από τα πράγματα σχετικά με την ταινία είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για τη Halyna. Όλοι γνωρίζουν μόνο για τον θάνατό της, και αυτό είναι λυπηρό, επειδή ήταν ένας τόσο όμορφος άνθρωπος και μια ταλαντούχα κινηματογραφίστρια».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr