Επιβάτες έσωσαν γυναίκα από τον βίαιο σύντροφό της εν ώρα πτήσης (video)

Επιβάτες έσωσαν γυναίκα από τον βίαιο σύντροφό της εν ώρα πτήσης (video)

Στο έδαφος τον περίμενε η αστυνομία.

FIGHT_AIRPLANE
Επιβάτες σε πτήση της American Airlines με προορισμό τη Βόρεια Καρολίνα επενέβησαν την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, για να βοηθήσουν μια γυναίκα που καθόταν στην πρώτη θέση να απομακρυνθεί από έναν βίαιο άνδρα, που φέρεται να είναι ο σύντροφός της.

 
Ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει αρκετούς άνδρες και μια αεροσυνοδό να φωνάζουν στον άντρα που επιτίθεται να πάρει τα χέρια του από πάνω της στην καμπίνα της πρώτης θέσης της πτήσης AA310 από το Μαϊάμι στην πόλη Σάρλοτ.

 
Κλείσιμο
Τρεις άνδρες έσκυψαν πάνω από το κάθισμα για να αντιμετωπίσουν τον άνδρα, ενώ πολλές αεροσυνοδοί στέκονταν στον διάδρομο. To video που δημοσίευσε στο X (πρώην Twitter) ο δημοσιογράφος της Epoch Times Arjun Singh, δείχνει ξεκάθαρα το τι συνέβη.

«Μην την ακουμπάς, γ@μ$τ#», φώναξε ένας άνδρας, προτού ο θύτης ξεκινήσει να δικαιολογείται. «Δεν δίνω δεκάρα. Κοίταξέ με, τα έκανες σκ@τ@. Μην την αγγίζεις, γ@μ$τ#», ακούγεται να λέει, την ώρα που άλλοι δύο άντρες προσπαθούν να τον σταματήσουν.

 
Όταν τα καταφέρνουν ο πρώτος άνδρας ρωτά τη γυναίκα αν είναι καλά, πριν οι επιβάτες της πουν να μετακινηθεί σε μια άδεια θέση μακριά από τον σύντροφό της.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης