Πέντε καλοί λόγοι για να τρώτε πιο συχνά αρακά

Πέντε καλοί λόγοι για να τρώτε πιο συχνά αρακά

Φρέσκος ή αποξηραμένος παρέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά για την υγεία.

GettyImages-1011820554
Ο αρακάς είναι μια τροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και μια εξαιρετική πηγή φυτικών πρωτεϊνών που μπορεί να μπει στο τραπέζι ακόμη και δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα για να μειωθεί η παρουσία ζωικών πηγών πρωτεΐνης, όπως το κρέας που είναι πιο πλούσιο σε λιπαρά.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης