Tα 3 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας

Το σύμπαν δουλεύει για εσάς.

Το σύμπαν εργάζεται για τα τρία πιο τυχερά ζώδια την εβδομάδα 7-13 Οκτωβρίου 2024. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα θα κυλούν νεράκι, αλλά σίγουρα μέσα από τις εμπειρίες αυτής της εβδομάδας θα μάθετε πολλά.

 
Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, θα είναι ανάδρομος την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στους Διδύμους, προσφέροντάς σας μια ευκαιρία για αυτοανάπτυξη. Ο ανάδρομος Δίας, προσφέρει την ευκαιρία να σκεφτείτε καλύτερα τις αποφάσεις σας, να προβληματιστείτε σχετικά με τη στάση σας απέναντι στη ζωή και να τιμήσετε τα όνειρά σας με μεγαλύτερη πεποίθηση και αξία. Αν και μπορεί να φαίνεται ότι οι νέες ευκαιρίες μειώνονται αυτό το διάστημα, αυτή η περίοδος έχει να κάνει με την προετοιμασία σας για να αδράξετε τις θετικές αλλαγές που θα φέρει αυτή η φάση. Καθώς ένας πλανήτης μπαίνει σε ανάδρομη πορεία, ένας άλλος μπαίνει σε ορθή, έτσι ο Πλούτωνας βγαίνει από την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου. Τώρα μπορείτε να απελευθερώσετε οτιδήποτε από τη ζωή σας δεν έχει πλέον τον ίδιο αντίκτυπο με παλαιότερα, να κλείσετε παλιούς λογαριασμούς και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να συντονιστεί με το είναι σας.
Ο Ερμής στον Σκορπιό την Κυριακή 13, Οκτωβρίου, φέρνει μια ανασκαφή όσων ήταν κρυμμένα, ώστε να μπορείτε εύκολα να παρατηρήσετε τις ευκαιρίες που προορίζονται για εσάς. Όλα αυτά ακούγονται χρονοβόρα και απαιτητικά, αλλά να έχετε πίστη και να θυμάστε ότι το σύμπαν είναι με το μέρος σας.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr