«Οι διακοπές με τον σύζυγό μου με έκαναν να καταλάβω πως έπρεπε να χωρίσω»

«Οι διακοπές με τον σύζυγό μου με έκαναν να καταλάβω πως έπρεπε να χωρίσω»

Η ιστορία μιας γυναίκας που κατάλαβε πολλά μέσα σε λίγες ημέρες και δεν ήταν διατεθειμένη να τα ανεχτεί.

woman_divorcein
Μία γυναίκα μεγάλωσε τα παιδιά της ως μονογονέας. Εργαζόταν για πάνω από 20 χρόνια ως στυλίστρια και διηύθυνε τη δική της μικρή επιχείρηση. Όταν αποφάσισε να παντρευτεί τον σύντροφό της τα παιδιά της ήταν 12 και 17 ετών και μέχρι τότε εκείνη δεν είχε κάνει κανένα ταξίδι με αεροπλάνο και, γενικά, δεν είχε ταξιδέψει πολύ.

 
Όταν ο σύζυγός της χρειάστηκε να ταξιδέψει για δουλειά, θεώρησε ότι ήταν η ευκαιρία της. Να περάσουν λίγο χρόνο μαζί και εκείνη να δει την Πορτογαλία, όπου ταξίδευαν, για πρώτη φορά. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε.

Όπως γράφει στο yourtango.com, «Κατάφερα να δω τη Λισσαβόνα. Να περπατήσω, να γνωρίσω κόσμο, να ζήσω την πόλη. Αλλά όσο βρισκόμασταν εκεί, ο άντρας μου και εγώ, απομακρυνθήκαμε πολύ».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με όσα γράφει τα προβλήματα του γάμου τους τους ακολούθησαν και εκτός συνόρων.

 
«Έλειπε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε αρχιτεκτονικά συνέδρια και κοκτέιλ πάρτι, αφήνοντάς με να περνάω τις μέρες μου περιπλανώμενη στους λόφους, εξερευνώντας τα σοκάκια και μπαίνοντας κρυφά σε καταστήματα για να αναζητήσω τα τέλεια δώρα που θα έπαιρνα πίσω στο σπίτι. Δεν άλλαξε κάτι, παραμείναμε σε απόσταση. Πίστευα ότι λίγος χρόνος μακριά θα μας έκανε καλό.

Παρά το γεγονός ότι μοιραζόμασταν ένα μικρό Airbnb (και ότι ήμασταν παντρεμένοι!), βλέπαμε ελάχιστα ο ένας τον άλλον. Βρέθηκα σε ένα πανέμορφο θέρετρο με θέα τη θάλασσα με αυτόν τον όμορφο, λαμπρό άντρα, τον σύζυγό μου, και δεν είχα ποτέ στη ζωή μου λιγότερη αυτοπεποίθηση. Επίσης, ένιωθα ελάχιστα δεσμευμένη.

Σίγουρα, στα χαρτιά, όλα ήταν υπέροχα. Είχαμε ένα υπέροχο σπίτι, ήμασταν και οι δύο καλά μορφωμένοι, εκείνος ήταν αρχιτέκτονας και εγώ είχα μια επιχείρηση.

 
Αλλά ένιωθα χαμένη και μόνη. Δεν μπορούσα να προσδιορίσω τι ακριβώς δεν πήγαινε καλά, αλλά ένα πράγμα ήταν σίγουρο: Ήμασταν δυστυχισμένοι.

Δεν μπορούσα να συνεχίσω να ζω μια ζωή που δεν με έκανε ευτυχισμένη και δεν μπορούσα να συνεχίσω να προσποιούμαι ότι όλα ήταν εντάξει, ενώ δεν ήταν. Κοιτάζοντας τον ωκεανό που βρέχει την Πορτογαλία, είδα τι έχανα.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης