Emily In Paris: Ο Εμμανουέλ Μακρόν δήλωσε πως θα αγωνιστεί για να παραμείνει η σειρά στην πόλη του

Η άκρως επιτυχημένη σειρά του Netflix υπήρξε ευλογία για τον γαλλικό τουρισμό, αλλά η τελευταία σεζόν μεταφέρει τα γεγονότα στην πρωτεύουσα της Ιταλίας.
 

Hεξαιρετικά επιτυχημένη σειρά του Netflix «Emily in Paris» – παρ’ όλες τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι στα επεισόδιά της εκφράζονται πολλά στερεότυπα σχετικά με τις πολιτισμικές συγκρούσεις ενός στελέχους μάρκετινγκ του Σικάγο στη Γαλλία και μένουν «στην απέξω» πραγματικά γεγονότα και καταστάσεις – έφερε ορδές τουριστών στη χώρα, τόνωσε το εμπόριο και αύξησε τις έρευνες προς τους κτηματομεσίτες στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

 
Έτσι, τώρα η αναχώρησή της Emily για τη Ρώμη για τον 5ο κύκλο έχει γίνει πολιτικό ζήτημα, με τον πρόεδρο, Emmanuel Macron, να ανακοινώνει ότι θα αγωνιστεί σκληρά για να την κρατήσει στη Γαλλία.

 
Για την ακρίβεια δήλωσε στο αμερικάνικο περιοδικό Variety: «Θα αγωνιστούμε σκληρά. Και θα τους ζητήσουμε να παραμείνουν στο Παρίσι! Η Emily In Paris, στη Ρώμη δεν έχει νόημα».

Η σύζυγος του Macron, Brigitte, έκανε μια cameo εμφάνιση στην τέταρτη σεζόν της σειράς, στην οποία, κατά τη διάρκεια μιας τυχαίας συνάντησης σε ένα εστιατόριο, λέει ότι παρακολουθεί την Emily στο Instagram. Παλαιότερα, είχε αναφερθεί στον πρώτο κύκλο της σειράς, μέσω ανάρτησής της, για το πόσο απογοητευτικό ήταν το γεγονός ότι η γαλλική λέξη για τον κόλπο, le vagin, είναι αρσενική. Τα μέλη του καστ είπαν ότι η Brigitte Macron ήταν τόσο εύελικτη και δεκτική όταν της ζήτησαν να εμφανιστεί στη σειρά και της επέτρεψαν να αυτοσχεδιάσει και να φορέσει τα δικά της ρούχα.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr